Arkadaşlar bazılarının şapkaları gelmiş.. Gelmeyen var mı?
bende kazandım ama gelip gelmediğini bilmiyorum tatildeyiz hangi kargoyla geliyor bilsem arar sorarım geri gitmese bari komşulara bıraksalar
bende kazandım ama gelip gelmediğini bilmiyorum tatildeyiz hangi kargoyla geliyor bilsem arar sorarım geri gitmese bari komşulara bıraksalar
bana aras kargoyla az önce geldi. ama face deki nickimi yazmışlar üstüne alırken sıkıntı çıktı ama aldım yinede
banada dün akşam geldi.aras kargo getiriyor...
şapka çok şık

minik yeğenimin başına taktık çocuk içinde kayboldu çıkamadı
bana aras kargoyla az önce geldi. ama face deki nickimi yazmışlar üstüne alırken sıkıntı çıktı ama aldım yinede 
arastan msj gelmiş evde bulamadık diye demek şapkaymış aradım kapalı ne zman evden cıkcam kargolar sorun oluyor
kargo aradı adresi mi bulmamış (hayret) yanlış şubeye göndermişler ne yazıkki bu gün gelmedi inş. pazartesi gelir
benimkide geldi bugün ve aynı kargo sorununu bende yaşadım doğru adresi verdimde geldiler
ne kadar ilginç benide aras kargo aradı adresim istanbul gözüküyormuş tekrar adres verdik, nerden geldiğini sordum 911 promosyon dediler şapkadır heralde
şapkası gelen çekip fotosunu koysun
Olayyy..
2 tane kazanmıştım ikiside annemin adresine çıkmış oda facebook kullanıcı adımı bilmediği için almamış dün..
ee araya bayram girdi şimdi onlar adreste kişi yok deyip iade etmişlerdir napıcaz off