Gönderen Konu: numarasını Turkcell'e taşıyanlara migrosta ilk alışverişleri bedava  (Okunma sayısı 5463 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cheryl

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • Güneşe bakarsan Gölgeleri göremezsin
migros ve tansas  belirli noktaların önlerinde türkcel standları oluyormuş oralrdan basvuru yapmak lazımmış ve faturalı hatlarda gecerliymiş..

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
bize standta duran görevli faturalı falan demedi kontörlü hattımızı taşıdık ama 12 ağststa taşınacak dedi  amannn eğer öyle bişey varsa ben aveamdan vazgeçtim onlar için 75 i vermezlerse fururum o adamı :)
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı glh_n

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Blogumdaki kampanyalar sizi beklerrr :D
Çok ümitlenme bana halaaa mesaj gelmedi yaa :D
YENİ FACEBOOK SAYFAMI BEĞENİRMİSİNİZ :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
moneymobile daha önceden üye olanlar için 50 lira tüm kozmetik ürünlerinden alana kasada
5 tl indirim yapılıyor,bu indirim önemsiz gibi görünsede diğer indirim ve kampanyalarla birleştirilebilir.
tamamlayıcı indirim...kioskta görülebilir.
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı cloves

• Usta Kampanyacı
bu 10,000 dolduğu zaman standlara haber gelecekmiş  ona göre abone yapacaklar umarım 1 hafta daha dolmaz vatandaşlar 10 dan fazla hat taşıyorlar turkcelle hiç bir tahhüt yok çünkü .Abone daha önce öyle bir kızmışki turkcelle ilk önce turkcelle geçmiş sonra alışverişi ni yapmış karşı sokkataki aveadan da tekrar taşıma başvurusu yapmış

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
ya arkadaşlar benim kardeşim gitmiş migrosa yapmış hattı.mesaj yollamış bu gün money mobile kaydınız var demiş.sonra ne olacak şimdi 75 tl indirim diye mesajmı bekliycek.yoksa extra bi mesajmı yolluycak nedir.kafam durdu ramazanda benim

Çevrimdışı voltron

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ben avea dan turkcell e geçtim fakat 8-9 gü oldu halen turkcell e taşınmadı numara adam yapmadımı kaydı ne yaptı.

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~
eğer uzun süre geçmiyorsa o görevlinin sorumsuzluğu. kaydınız kaydettirmemiştir. benimki çok kısa sürede geçti 3 gün içindede puan yüklendi harcadım.