0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diyelimki gittim yeni bir vodafone aldım ve bu kampanya için hemen türkcele geçtim bu mümkünmüdür.ne kadar zaman lazım yen aldığım hattan diğerine geçmek için
MİGROS Sms Gelmediği Halde İndirim Oldu!Adana 5m Migros'tan Money Mobile'a geçtim hattım 25 Temmuz 2011 tarhinde açıldı ve ben o gün üye oldum. Bana Money Mobile'a hoş geldin diye mesaj geldi. Başka mesaj gelmedi ve internet sitelerinde okuduğumda bana “Bugünden itibaren 75 TL indirimden faydalanabilirsiniz” onay SMS’ini aldıktan sonra alışverişte indirim olacak yazıyordu. Ben de ona güvenerek Money kartımı okutarak alışveriş yaptım ama bana kasiyer Money Mobile indiriminiz var dedi ve fişimi verdi.Ben müşteri hizmetlerine gittim ve sordum bana böyle mesaj gelmedi ama bu alışverişte böyle indirim oldu. Ben bu arta kalan miktarı indirim olarak alabilecek miyim dedim. Hayır dediler. Ben bu ürünleri iade etmek istedim ve bana aynen şöyle söyledi;"Biz iade alırız ama bu indirim geri gelmez." dedi. Ben 4441044 numarasını aradım ve bana sms gelmediğini söyledim.Ardından bana "siz ürünleri iade edin biz kayıt açalım, gerekli işlemi yapacaktır" dediler. Müşteri hizmetlerine gittim ve durumu söyledim. Onlar da tekrar 4441044 numarayı aradı ve durumu bildirdi. Kayıt açıldığını filan ama bana ben böyle şey yapamam diyerek tekrar başka birisiyle görüştü .Yine yapamam dedi. Ben yanında tekrar aradım. Konuşma kayıtlarını dinledi ve bana iade edin gerekli işlem yapacak denildi ve ben bunu yönetici yardımcısına da tekrar söylemesini istedim ama bana ben sorumluk almam diyerek iademi aldı. Ben bu tutarsızlıktan mağdur oldum. Buna bir çözüm bekliyorum. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin!
ben avea hattımı türkcelle tasıyacaktım fakat bu kampadan faturalı hatlar ve migros tansas önünde acılan standlardan başvuru yapılınca türkcel magazasına degilde hangi ilerde standları acılıyor broşurunu verdi kız her türkcel bayiine gidip hat tasımakla olmuyormu anlasmalı migros ve tansas sube standlarından olunuyormu ve konturlu hat oldugu için faydalanamıyormuşum :(sizler nasıl faydalandınız?