0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin0 Rh (-) ne kötü bi kan grubum var yav iki sayfa boyunca paso A+ kan gurubu gördüm yaaa, gel gandaşum bi tek sen benim gruptanmışın, ne şanssızız dimi, ölsek ağlayanımız olmucak
0 Rh (-) ne kötü bi kan grubum var
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinA olanların yazmasına grek yok bizim kan tükenmez korkmayın bende yazmayayım ozaman
A olanların yazmasına grek yok bizim kan tükenmez korkmayın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin0 Rh (-) ne kötü bi kan grubum var yav iki sayfa boyunca paso A+ kan gurubu gördüm yaaa, gel gandaşum bi tek sen benim gruptanmışın, ne şanssızız dimi, ölsek ağlayanımız olmucak aynen öyle arkadaşım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin0 Rh (-) ne kötü bi kan grubum var yav iki sayfa boyunca paso A+ kan gurubu gördüm yaaa, gel gandaşum bi tek sen benim gruptanmışın, ne şanssızız dimi, ölsek ağlayanımız olmucak aynen öyle arkadaşım şşş sn nerde oturuyon bakım. lazım felan olursun bılıyım yanı. ıkımızden baska kımse de 0- dııl zaten
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin0 Rh (-) ne kötü bi kan grubum var yav iki sayfa boyunca paso A+ kan gurubu gördüm yaaa, gel gandaşum bi tek sen benim gruptanmışın, ne şanssızız dimi, ölsek ağlayanımız olmucak aynen öyle arkadaşım şşş sn nerde oturuyon bakım. lazım felan olursun bılıyım yanı. ıkımızden baska kımse de 0- dııl zaten bursada oturuyorum
Brh pozitif