imkansız hile falan diyeceğinize diğer sayfada yazmışım bi püf noktası olduğunu ve pm ile ulaşanlara bunu anlattım sizde sorsaydınız bende anlatırdım ama şuan sorsanızda anlatmam hileci demeden önce bi düşünün bundan sonra.. Özelden anlattığım arkadaşlar sizden ricam söylemeyin kimseye

püf noktasından bahsetmedik normal bir şekilde oynamak 6 saniye yapmak imkansız dedik doğru imkansız püf nokta felan kullanmadan açıp firmanın senin katılcağınıı düşündüğü şekilde katılarak !
normalde 6 sn yapmak imkansız püf nokta olayı normali aşar
bende zaten normal oynuyorum hile falan yapmıyorum hiç bir şekilde açık falanda yok ve 6 sn içiçn saatlerce uğraştım yaptım hileye bulaşmadığımı herkes bilir ve sanırım forumda bu konuda yeterince tanınıyorum ... Püf noktası demek oyunun düzgün güzergahından dışarı çıkmak demek değildr...
bende zaten normal oynuyorum hile falan yapmıyorum hiç bir şekilde açık falanda yok ve 6 sn içiçn saatlerce uğraştım yaptım hileye bulaşmadığımı herkes bilir ve sanırım forumda bu konuda yeterince tanınıyorum ... Püf noktası demek oyunun düzgün güzergahından dışarı çıkmak demek değildr...
olabilir püf noktayı bilmediğim için sadece varsa yöntem değerlendirin
Püf noktayı bu kadar çok insanın keşfedeceğini bilmezdim
10 sn'nin altına düşemedim henüz
Püf noktası ne acaba banada yardımcı olabilir misiniz ben özele mesaj atamıyorum bana mesaj atarsanız sevinirim
bana 2.oynamamda bu mail adresi kayıtlı dedi.sizde de oluyor mu ?oluyorsa nasıl deneme yapıyorsunuz arka arkaya
bana 2.oynamamda bu mail adresi kayıtlı dedi.sizde de oluyor mu ?oluyorsa nasıl deneme yapıyorsunuz arka arkaya
Eğer ilk denememden kötü olursa kaydetmiyorum.Eğer önceki denememden iyiyse farklı mail & isim ile kaydediyorum.
;D6 sn yetmezzzz 5 sn olmalı