arkadaşlar akıl var, mantık var. El ile cheat programı olmadan, soruları bilsende 5 sn. veya 6 sn'de yapmak imkansız 12 sn'den aşağıya düşmüyor. Bir program ile 8 sn yaptım ama demek ki başka programlar da var. Araştırmak lazım biraz. .
Hilesiz hurdasız 6 sn yaptım.
Elim ağrıyo Meraal şahidim en az 1 saattir aralıksız uğraştım ve 6 sn yaptım.
Hilesiz 6'dan aşağı imkansız. Çok denedim 5 imkansız ya. Arkadaş nasıl yaptı acaba?
Hilesiz 6'dan aşağı imkansız. Çok denedim 5 imkansız ya. Arkadaş nasıl yaptı acaba?
Bilemiyorum bence hilesiz imkansız 5.
Bende 9 sn de cevapladım diye seviniyorum yakında hile ile saniye yerine saliseler çıkar bu yarışmanında tadı kalmadı ne olur sanki bir kerede hakkıyla kazanılsa bir yarışma...
Bende 9 sn de cevapladım diye seviniyorum yakında hile ile saniye yerine saliseler çıkar bu yarışmanında tadı kalmadı ne olur sanki bir kerede hakkıyla kazanılsa bir yarışma...
6 saniye hilesiz oluyor. Lütfen suçlayıcı açıklamalarda bulunmayalım. Ama 5 imkansız. Çok denedim. olmuyor.
6 saniye imkansız sadece programla imkanı var her soruyu sallayarak en hızlı şekilde tıklamayı deneyin en fazla 12 saniye yaparsınız hadi çok çok uğraştınız 10 olsun o kadar saniyede sorular gelmiyo kimse kimseyi kandırmasın ! süre dondurulursa yapılabilir
arkadasım 6 snfalan imkansız el ile: ) Tabi cheat engine'yi hile saymıyorsanız o baska. Çünkü soruların yavasca geliyor, saniye akıyor. Çıkar çıkmaz yapınca bile 11 sn olmadı.
imkansız hile falan diyeceğinize diğer sayfada yazmışım bi püf noktası olduğunu ve pm ile ulaşanlara bunu anlattım sizde sorsaydınız bende anlatırdım ama şuan sorsanızda anlatmam hileci demeden önce bi düşünün bundan sonra.. Özelden anlattığım arkadaşlar sizden ricam söylemeyin kimseye