Hediyevar.com'a hoşgeldiniz.
Üyelik hediyeniz hatırlatmalı sevimli magnetler adresinize gönderilmek üzere hazırlanmıştır.
İyi alışverişler dileriz.
banada böyle bir mesaj geldi ilk alışverişinizde falan diye bişey yokki 
banada aynısı geldi bu mesajın:)
Üyelik hediyeniz hatırlatmalı sevimli magnetler ilk siparişinizde adresinize gönderilmek üzere hazırlanmıştır.
demişler
13.04.2009 tarihinden itibaren,yeni kayıt olan üylerimize hediye megnetleri "ilk siparişleri ile birlikte" ve gene "ücretsiz" olarak adreslerine gönderilecektir. Bu tarihten önce kayıt olan üyelerimizin hediyeleri postaya verilmeye başlamıştır.Yoğun telepten dolayı magnetlerin üyelere ulaşma süresinde aksama olabilir. Gönderim kayıt sırasına göre yapılamaktadır ve mutlaka tüm kayıtlı üyelerin magnetleri adreslerine teslim edilecektir.
Üyelik hediyeniz hatırlatmalı sevimli magnetler ilk siparişinizde adresinize gönderilmek üzere hazırlanmıştır.
demişler
almaya geldik.com gibi olmuş hakkatenn
bana geldi bugun dolap süsü 1 adet
bana geldi bugun dolap süsü 1 adet 
hangi kargoyla geldi acaba?
banada geldi 1 adet ama kargo getirmediki posta yolu ile geldii
mektup zarfında göndermişler
13.04.2009 tarihinden itibaren,yeni kayıt olan üylerimize hediye megnetleri "ilk siparişleri ile birlikte" ve gene "ücretsiz" olarak adreslerine gönderilecektir. Bu tarihten önce kayıt olan üyelerimizin hediyeleri postaya verilmeye başlamıştır.Yoğun telepten dolayı magnetlerin üyelere ulaşma süresinde aksama olabilir. Gönderim kayıt sırasına göre yapılamaktadır ve mutlaka tüm kayıtlı üyelerin magnetleri adreslerine teslim edilecektir.
ben 13unden once oldum ama geleck mı banada

zarf ıcınde postadan bır tane mı gelıyor. enı boyu ne güzel mi!
bizde beklemedeyiz inşallah gelir !