0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayfayı yeniledikçe ortak arkdş sayısı azalıyo böyle saçmalıkmı olur en yüksekken 1 foto çek yolla
sayfayı yeniledikçe ortak arkdş sayısı azalıyo böyle saçmalıkmı olur
yaw yazmıyo işte 10 dan fazla kişi beğendi ama 2 kişi gözüküyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayfayı yeniledikçe ortak arkdş sayısı azalıyo böyle saçmalıkmı olur en yüksekken 1 foto çek yolla 15 oldu benim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinsayfayı yeniledikçe ortak arkdş sayısı azalıyo böyle saçmalıkmı olur en yüksekken 1 foto çek yolla 15 oldu benim bnmde 19 görünüyor alıntı yaptım saol sadece alıntı resimle iletişim bilgilerimiz dimi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbnmde 19 görünüyor alıntı yaptım saol sadece alıntı resimle iletişim bilgilerimiz dimi?fotografta gözüken kişilerin adlarını da yazın demiş
bnmde 19 görünüyor alıntı yaptım saol sadece alıntı resimle iletişim bilgilerimiz dimi?