benimde sürekli maillerime yarışma linkleri ve destek mailleri geliyor sohbetim bile olmayan insanlardan bu nedenle bende artık bloglara katılmıyorum yada katılsamda mail yazmıyorum face linkimi veriyorum zaten ordan ulaşsınlar
Ben sırf bu yüzden katılımcılardan mail adresi istemiyorum. Face profilnizi bırakın diyorum ve kendim katıldığım kampanyalarda da mail bırakmıyorum.
Bana da bi kaç kez geldi öyle bloguma katılın mailleri ama anında engelleyip sildim
bnm blogumdan da çalmışlar

benm gmail hesabım ki sadece blogum için kullanırım onu bile..
hatta bi hanım birinin blog kampanyasına katılmış mail gelmiş benim blog sanip katılmış.
ne zaman açıklanacak benim ismim yok dedi sonra
ya bende gıcık oluyorum bunlara. keşke blog kampanyalarında mail kısmı gizli olsa blog sahibinden başka kimse göremeyeceği bir şekilde olsa. Bizde yorumlara yazmasak...
ya bende gıcık oluyorum bunlara. keşke blog kampanyalarında mail kısmı gizli olsa blog sahibinden başka kimse göremeyeceği bir şekilde olsa. Bizde yorumlara yazmasak...
bunu bloggerlarda yaptıgı için cok farketmio maalesef canmm
bunu bloggerlarda yaptıgı için cok farketmio maalesef canmm
haklısın aslında canım. Biraz vicdan lazım. Ben bu tür blogcular yüzünden kendi blogumda kampanya düzenlemektende , başka blog kampanyalarından da elimi eteğimi çektim.
bna da öyle mesajlar geliyor ama sadece izleyici olduğum 1-2 blogtan o da izleyicisi olduğum için duyuru amaçlı geliyor
ben de sadece ve sadece izleyicilerime mail duyurusu gönderiyorum ayrıca toplu halde değil tek tek gönderiyorum ve maillerine (ki kumanda panelinden izleyicilere tıklayıp kişi adına tıklayınca mail gönder diye buton var böyle olunca mailleri bile görünmüyor) bir başka yerden ulaşılmadığını sadece izleyici oldukları için mail geldiğini belirtiyorum
ha ama sadece arkadaşım olduğu için benim kampanyama katılmış kişiye tanımadığı 1000 yerden mail geliyorsa bu hoş olmaz
ozaman da kolayı var spam dersin geçer ve bir daha o maili görmezsin