Gerçekten zor bir durum bu dağ koşullarında yaşıyorum sınıra 1 km var ıraklıları görebiliyorum içme suyu yok burda banyo zaten sıkıntı ayda 2 kere banyo var terör ayrı sıkıntı yaşamsal faaliyetler ayrı sıkıntı Hakkari şemdinli aktütütn soğuk tepe üst bölgesi burda yaşam zor olsada bir metre ötede bayrağımın dalgalandığıni görmek ve bilmek tek tesellim...
kimlerin ocağına ateş düştü, kimlerin canı yandı kimbilir allah sabır versin

mekanları cennet olsun.
İnna Lillah Ve İnna İleyhi Raceun.....
lanet olsun köküne kibrit suyu dökülesiceler.....Allah sabırlar versin ailelerine...şehitlik mertebesine erdiler..
Allah belasını versin bu haysiyetsiz köpeklerin, hoş köpek demek bile köpeklere hakaret de işte bunlara söylenecek vasıf sıfat bile bulamıyorum artık..
Allah sabır versin tüm şehitlerimizi yakınlarına.. çok ağır psikoloji yaşıyor şehit aileleri her ne kadar vakur durmaya çalışsalarda ;;annemin dayısının torunu şehit düştü seneler evvel paramparça geldi gencecik çocuk.. Babası hala kendini toplayamadı.. Bir can değil kaç can heba oluyor artlarından..
Nice evlatlar daha şehit düşecek ve demokratik açılımlarlar olmaya devem edecek.. sarfedilecek çok söz var ama neyse .. ne yeri ne zamanı...
sözün bittigi nokta yazacak bişey bulamıyor insan gözler doluyor.............
Ne olacaksa olsa da bir kere bedel ödesek, bu şekilde her gün ölüyoruz..

:(Mekanları cennet olsun..
şok oldum duyunca ya Allah rahmet eylesin , Allah ailelerine sabır versin iyice zıvanadan çıktılar nolucak böyle sonu