öncelikle izleyici sayınızı arttırıp sonra firmalara mail atıyosunuz kampanya yapmak istediğinize dair.bikaç süslü cümleyle![]()
ben yenı basladımvallahı blogumu dun kurdum bugun bıraz duzelttım ve ılk kampanyamı yaptım...sponsorum kendım ve sımdı 20 ızleyıcım var...ınsallah artar:) ama benımkı tamamen kampanya blogu degıl...basta yazılarım,makalelerım,şiirlerim ve senaryolarım olacak...kampanyalar ıse surprız seklınde olusacak...burda pek cok arkadasın cok guzel blogları var
pelının,ebrunun,gulumserın,gulhanın,nursen ablanın,tugbanın,cılek ablanın ve dıgerlerının...emekle gıdıyor hepsı...
ben yenı basladımvallahı blogumu dun kurdum bugun bıraz duzelttım ve ılk kampanyamı yaptım...sponsorum kendım ve sımdı 20 ızleyıcım var...ınsallah artar:) ama benımkı tamamen kampanya blogu degıl...basta yazılarım,makalelerım,şiirlerim ve senaryolarım olacak...kampanyalar ıse surprız seklınde olusacak...burda pek cok arkadasın cok guzel blogları var
pelının,ebrunun,gulumserın,gulhanın,nursen ablanın,tugbanın,cılek ablanın ve dıgerlerının...emekle gıdıyor hepsı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yenı basladımvallahı blogumu dun kurdum bugun bıraz duzelttım ve ılk kampanyamı yaptım...sponsorum kendım ve sımdı 20 ızleyıcım var...ınsallah artar:) ama benımkı tamamen kampanya blogu degıl...basta yazılarım,makalelerım,şiirlerim ve senaryolarım olacak...kampanyalar ıse surprız seklınde olusacak...burda pek cok arkadasın cok guzel blogları var
Ben ilgili olduğum dalda yani basketbol üzerine açıcam.Fakat burdakiler takip eder mi internetten kaç kişi bulurum.Basketbol topu , forma gibi hediye edecek firma bulabilir miyim emin değilim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinben yenı basladımvallahı blogumu dun kurdum bugun bıraz duzelttım ve ılk kampanyamı yaptım...sponsorum kendım ve sımdı 20 ızleyıcım var...ınsallah artar:) ama benımkı tamamen kampanya blogu degıl...basta yazılarım,makalelerım,şiirlerim ve senaryolarım olacak...kampanyalar ıse surprız seklınde olusacak...burda pek cok arkadasın cok guzel blogları var
Ben ilgili olduğum dalda yani basketbol üzerine açıcam.Fakat burdakiler takip eder mi internetten kaç kişi bulurum.Basketbol topu , forma gibi hediye edecek firma bulabilir miyim emin değilimkonu basketbolsa ilk takipçin ben olurum