bugun bizede misafir geliyor annem dokturdu resmini cekip katılabilirim bendee
Bizim sofradada kurufasülye pilav salata Allah ne verdiyse olacak

Bende eğer oruç ağız yemekleri görünce fotoğraf çekmeyi akıl edebilirsem katılacağım

1 saat 15 dk kaldı kampanyalarla oyalanmaya çalışıyorum bugün oyalanmak için salona iki tane güneşlik diktim

teelle babam teelle

dün eminönünden aldığım çarşaflık kumaşlarıda biçtim

hamaratlık yapmaya çalıştım ama vakit bir türlü geçmedi
Katılın özellikle bu Ozan isimli şahsa inat umarım forumdan biri kazanır. Ben resmimi kaldırtmayı düşünüyorum yorumlarını göremiyorum ve cevap veremiyorum çok rahatsız edici bir durum. Orada benim hakkımda bir dolu yazı yazsa ben görmeyeceğim eğer burayı okuyorsa görebileceğim şekilde yazsın ne yazıcaksa!!!
baska face acp yorumları göreblrsn ama su an yorum yk
Katılın özellikle bu Ozan isimli şahsa inat umarım forumdan biri kazanır. Ben resmimi kaldırtmayı düşünüyorum yorumlarını göremiyorum ve cevap veremiyorum çok rahatsız edici bir durum. Orada benim hakkımda bir dolu yazı yazsa ben görmeyeceğim eğer burayı okuyorsa görebileceğim şekilde yazsın ne yazıcaksa!!!
yorum duruyor, değişmemiş hiçbir şey. ben de yorum yaptım.
Kaldırmış burdaki arkadaşlar söyledi kardeşime rica edicem bak arada diye ama o ismin olduğu bir yarışmada yer almak zaten gereksiz . Sayfa yetkilisine rica ettim ya yorumlarını silin ya da benim resmimi kaldırın diye. Çok komik bir yorumn yazmış ona güldüm unut sen bu yarışmayı kazanmaayı - kazansam ne olcauk kazanmasam ne olucak . Kendisi için önemli herhalde kazanmak ki tehdit etme gereği duymuş
Nerde yorum kardeşimden bakıcam Allah Allah ilginç bir kişilik artık yorum getiremiyorum kendisine. Linki koyarsanız yorumun olduğu kardeşimden rica edicem bakmasını.
Kardeşimde de bütün duvara baktım resimlere baktı göremedi nereye yazmış bu yorumu screenshot alabilcek olan var mı ?
Kardeşimde de bütün duvara baktım resimlere baktı göremedi nereye yazmış bu yorumu screenshot alabilcek olan var mı ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin