Gönderen Konu: Sonysepetim’de en mutlu Ramazan sofrası senin sofran olsun  (Okunma sayısı 9754 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
Ynt: Sonysepetim’de en mutlu Ramazan sofrası senin sofran olsun
« Yanıtla #30 : 14 Ağustos 2011, 19:01:53 »
bugun bizede misafir geliyor annem dokturdu resmini cekip katılabilirim bendee :D

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #31 : 14 Ağustos 2011, 19:08:19 »
Bizim sofradada kurufasülye pilav salata Allah ne verdiyse olacak  :)
Bende eğer oruç ağız yemekleri görünce fotoğraf çekmeyi akıl edebilirsem katılacağım :D
1 saat 15 dk kaldı kampanyalarla oyalanmaya çalışıyorum bugün oyalanmak için  salona iki tane güneşlik diktim   :P teelle babam teelle  :P
dün eminönünden aldığım çarşaflık kumaşlarıda biçtim  :P hamaratlık yapmaya çalıştım ama vakit bir türlü geçmedi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #32 : 14 Ağustos 2011, 19:10:38 »
Katılın özellikle bu Ozan isimli şahsa inat umarım forumdan biri kazanır. Ben resmimi kaldırtmayı düşünüyorum yorumlarını göremiyorum ve cevap veremiyorum çok rahatsız edici bir durum. Orada benim hakkımda bir dolu yazı yazsa ben görmeyeceğim eğer burayı okuyorsa görebileceğim şekilde yazsın ne yazıcaksa!!!
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #33 : 14 Ağustos 2011, 19:13:04 »
baska face acp yorumları göreblrsn ama su an yorum yk

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 14 Ağustos 2011, 19:16:07 »
Katılın özellikle bu Ozan isimli şahsa inat umarım forumdan biri kazanır. Ben resmimi kaldırtmayı düşünüyorum yorumlarını göremiyorum ve cevap veremiyorum çok rahatsız edici bir durum. Orada benim hakkımda bir dolu yazı yazsa ben görmeyeceğim eğer burayı okuyorsa görebileceğim şekilde yazsın ne yazıcaksa!!!

yorum duruyor, değişmemiş hiçbir şey. ben de yorum yaptım.
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #35 : 14 Ağustos 2011, 19:17:20 »
Kaldırmış burdaki arkadaşlar söyledi kardeşime rica edicem bak arada diye ama o ismin olduğu bir yarışmada yer almak zaten gereksiz . Sayfa yetkilisine rica ettim ya yorumlarını silin ya da benim resmimi kaldırın diye. Çok komik bir yorumn yazmış ona güldüm unut sen bu yarışmayı kazanmaayı - kazansam ne olcauk kazanmasam ne olucak . Kendisi için önemli herhalde kazanmak ki tehdit etme gereği duymuş :)
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 14 Ağustos 2011, 19:20:23 »
Nerde yorum kardeşimden bakıcam Allah Allah ilginç bir kişilik artık yorum getiremiyorum kendisine. Linki koyarsanız yorumun olduğu kardeşimden rica edicem bakmasını.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #37 : 14 Ağustos 2011, 19:20:30 »
Kaldırmış burdaki arkadaşlar söyledi kardeşime rica edicem bak arada diye ama o ismin olduğu bir yarışmada yer almak zaten gereksiz . Sayfa yetkilisine rica ettim ya yorumlarını silin ya da benim resmimi kaldırın diye. Çok komik bir yorumn yazmış ona güldüm unut sen bu yarışmayı kazanmaayı - kazansam ne olcauk kazanmasam ne olucak . Kendisi için önemli herhalde kazanmak ki tehdit etme gereği duymuş :)

hayır, kaldırılmamış.
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #38 : 14 Ağustos 2011, 19:26:08 »
Kardeşimde de bütün duvara baktım resimlere baktı göremedi  nereye yazmış bu yorumu screenshot alabilcek olan var mı  ?
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #39 : 14 Ağustos 2011, 19:45:22 »
Kardeşimde de bütün duvara baktım resimlere baktı göremedi  nereye yazmış bu yorumu screenshot alabilcek olan var mı  ?