çok merak ediyorum hem oruç tutup hemde hileyle kazandıklaırını iftar menüsü yapan varmı
mesaj gönderene nasıl 4 bin yapılacağını anlatırım.
dostum ya pm atamiyorum yeni uye oldum nasil yapılıo anlatırmısın banada .....
tamam arkadaslar iftardan falan bahsediyorsunuzda herkez hile yapıyor.r.r.. hilesiz alan yok demek istiyor arkadas.....
lütfen hile mevuzularını kapatalım arkadaşlar
burada hakikaten bu kampanya bana dido kampanyasını mumla arattırdı
didonun konusunu okumamıştım pek ama ondada hile vardı.bundada eminim ki var.gülümserin dediği gibi bazılarının hallerine gülmemek elde değil
şu koşan dido oyununda kesin hile vardı ben bir oyunu beceremiyorsam vardır hile

nitekim yavaşlatma olayından bahsediliyordu

bu oyunda da aynını yapıyorlar yakalamak için bana kalırsa:)
solo teste yoktu misal oynayan kazandı:)
kabahat firmada alanen o puanların yapılamayacağı belli silsin listeden ödülde vermesin hak eden kazansın...
boşa yoruyoruz yine kendimizi

bu metroyu çok demedim ama ben bir tıkla X2 basan bir mouse var onla bile 1500 yapamadım

kaldıki 3500 ler filan hikaye...
ben en son 3450 falan yaptım hilesiz ama bütün metrolara tıkladığım halde neden enerjim bitiyo anlamadım hile ile yaptım 4000 oldum ama tabiisi listeye girmedim çünkü kayıtsız oynadım
Arkadaşlar gerçekten merak ediyorum bu işin formülü gerçekten var mı yoksa uğraşırsak bizde alabilir miyiz o puanları.Eğer alamıyacaksak boş yere uğraşmayalım en azından...
Firma neden diretiyor anlamıyorum.Herkes 4495, 4490 gibi aynı rakamlarla oyunu bitiriyorlar.Herkesin aynı puanda bitirmesi bir çelişki değil mi? Hilesiz alan olduğunu da sanmıyorum bu listede...
Kartal1000 sana aynen katılıyorum eğer bir hile varsa firmanın bu durumu anlamamaı imkansız..
Arkadaşlar ben mesaj atamıyorum bellikriterleri tamamlayamamışım lütfen bana mesaj atın bu 4000 ler nasıl yapılıyor....