5 yaşındaki kızım ile 6 aylık oğlum hasta oldu .ikisininde balgamları var bür türlü atamıyorlar .öksürmeleri beni çok üzüyor .dr getirdim antibiyotik verdi 6 aylık oğlumun antibiyotik içmesi beni bir hayli üzüyor daha çok küçük .bitkisel olarak yada sizlaerin uyguladığı yöntemler varsa yazabilir misiniz .internetten biraz araştırdım içinden çıkamadım .şimdiden teşekkür ederim .
Bence buradan alacağınız yardım bebişlerin sağlık durumunu daha kötüye götürebilir bence bunun içinde bir doktora başvurmalısınız.
Büyük insanlar bile yanlış ve bilinçsizce ilaç kullanımından kaynaklı rahatsızlık duyabiliyor hatta vefat edebiliyor. Küçücük çocuklar daha hassas olur o yüzden riske atmamalısınız diye düşünüyorum.
ben benım cadı kuzenım Zeynep e yapıyorum...bırı bal zencefıl lımon ve dıgerı de bal ve kurusogan...soganın ıc kısmını cıkarın o kucuk yerı bal dökun uzerıne ve bunu bır cay bardagına koyun...5-6 saat sonra yedırebılırısnız...bızım ufaklık 2007 dogumlu bu arada...
sanırım bunlardan hıc bır cocuga bısey olmaz...
bir ay içinde 6 aylık oğlum ikinci antibiyotiğini içiyor . balgamını bir türlü atamıyor .dr kontrolünde ikisine bunun yanında annelerin uyguladığı bazı doğal yöntemler var onları sormuştum .
ben benım cadı kuzenım Zeynep e yapıyorum...bırı bal zencefıl lımon ve dıgerı de bal ve kurusogan...soganın ıc kısmını cıkarın o kucuk yerı bal dökun uzerıne ve bunu bır cay bardagına koyun...5-6 saat sonra yedırebılırısnız...bızım ufaklık 2007 dogumlu bu arada...
sanırım bunlardan hıc bır cocuga bısey olmaz... 
Yani evet olmayabilir demek istediğim şu : Malum günümüzde alerjik hastalık çok fazla ve sizin bebeğinize iyi gelen bir bitki başka bir bebekte alerjik durum oluşturabilir

yada bu konuda ben fazla hassasım
annemde turp un içini oyup ve oyuk yere bal koyup 1 gece bekletir ertesi sabah zorlada olsa bize içirir oksuruge ve balgam cıkarmaya birebir
fusterous haklı ama bebeginizin alerjisi olabilir bunlardan birine bir doktora danısmakta fayda var
zencefil vy zerdaçal çayı ...biraz tadları acımsıdır, balla karıştırıp içirim
annemde turp un içini oyup içine oyar ve oyuk yere bal koyup 1 gece bekletir ertesi sabah zorlada olsa bize içirir oksuruge ve balgam cıkarmaya birebir 
fusterous haklı ama bebeginizin alerjisi olabilir bunlardan birine bir doktora danısmakta fayda var
Bulabiliyorsan siyah turpla yapmalıısn bunu. Gerçekten çok işe yarıyor...
Benim çocuklarıma hiç bir yöntem fayda etmiyor,küçüklüklerinden beri ancak kustuklarında balgamı atıyor ve rahatlıyorlar,bu nedenle kaç defa yatak yorgan halı batırdılar..Geçmiş olsun..
balgam söktürücü mukoral vardı sanırım. yine de sağlık ocağına bir göster