Gönderen Konu: Rengarenk sayfası böyle bişey paylaşmış 72 saat içinde 5.5 - 6.5 arası büyüklüğü  (Okunma sayısı 2965 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yupi

• Usta Kampanyacı
  • BaşKaSının iZinde YürüyeN, iZ bıRakaMaZ !....
    • PınarlaBizbize
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bu tür şeylere çok inanmam aslında. kimse böyle bişeyi kesin bilemez ama bu adam daha öncede bazı depremleri bildi diye tvde falan çıkmıştı. İnşallah doğru değildir.

e maili varsa verin eğer deprem olmazsa tüm sülalesine söveceğimi bu adamın. milleti huzursuz etmekten zevk alıyorlar.
+1

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  a baktım, hiç böyle bir bilgi yok....
bu adam daha inanılır

Çevrimdışı turuncu993

• Usta Kampanyacı
Bugün öğlenden beri hep bana deprem oluyormuş gibi geliyor.gözüm hep tavandaki lambada.Sanırım biraz panik ve çarpıntım var ondan..Ama onun üstüne bu haberide okuyunca garip oldum.Allah korusun.Ama arkadaşımızında dediği gibi geleceği Allahtan başka kimse bilemez...
Şans gel bana gel bana gel bana...

Çevrimdışı anermis

• Acemi Kampanyacı
  • **
arkadaşlar önceden bilinmez demeyin biz gölcükte bu söylentileri çok duymuştuk 99 da adam gazetelere çıktı inamadık ve gölcük depremini yaşadık tabiki her zaman doğru çıkacak diye bi şey yok temkinli olun mesela benim gibi asla merdivne koşmayın derim :)

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Ecel geldiyse gerisi lafü güzaftır..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı burakcan

• Usta Kampanyacı
link açılmıyor

Çevrimdışı isimyok000

• Usta Kampanyacı
  • ~ ~ eesrabirkann~ ~

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgiye göre, saat 22.31'de, merkez üssü Akdeniz olan, 4.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Hafif şiddetteki sarsıntının 22.8 kilometre derinlikte oluştuğu kaydedildi.

Çevrimdışı med

• Acemi Kampanyacı
  • **
link ama çok karşk sayfa

bu adamı birçok tv programında gördüm daha önce.yaptığı ve çıkan tahminleride var.işin garip tarafı karıncalarla çalışıyor ve  ne hikmetse son bir aydır bizim ev 3.kat olmasına rağmen olmadık yerlerden karıncalar vs çıkıyor.kardeşim istanbulda onunda 4.kat ve geçenlerde evi karıncalar bastı nereden çıktı anlamıyorum diyordu...yani allah bilir elbette..ama allah insanlara akıl vermiş...ve dilediğimede gaybı gösteririm diyor....ki umarım deprem falan olmaz yeterince depresyonlu bir hayat zaten...hiç kaldıramam deprem meprem

Çevrimdışı esrauz

• Usta Kampanyacı
Tedbir kuldan,takdir Allah'tan..
moustache pig :D

Çevrimdışı kalite

• Usta Kampanyacı
72 saat geçti sorun yok  :)