"Gillette Mach3 Sordukça Sen Kazan" 1. Hafta Kazananları!
10 Ağustos 2011 Çarşamba, 15:56 tarihinde Gillette Türkiye tarafından eklendi
Günün Kazananları:
Sevil Ergin
Birol Seyhun
Talat Turnalı
Ahmet Çetiner
Bülent Küçükyılmaz
Ozan Aygün
Fatih Ay
Haftanın Kazananı:
Ozan Aygün
Kazanan herkese tebrikler! Kendileriyle çok yakında iletişime geçilecektir. Ödülleri görmek için:
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin Yeni haftanın kazananlarını sabırsızlıkla bekliyoruz!
bıktım bu adamdan insan da heves falan kalmıyor
Tebrikler ozan. şunu bulup güzel bir korkutsak olma mı arkadaşlar
birinin sahte fake bence:)))hemde çok tanıdık biri bu
bu ozan denen şahıs nasıl yarışmaların hepsine katılacak vakti ve performansı buluyor pes doğrusu kadir gecesimi doğdu dicemde hilebaz adam olsa olsa şeytanla işbirliği yapmıştır
bu ozan denen şahıs nasıl yarışmaların hepsine katılacak vakti ve performansı buluyor pes doğrusu kadir gecesimi doğdu dicemde hilebaz adam olsa olsa şeytanla işbirliği yapmıştır
Vakit buluyor çünki zaten çalışmıyor anlayacağınız tek gelir kapısı bu
yazık adama ya bir iş bulsak hem o rahatlasa hem de biz kazanmaya başlasak

Ankaralı iş adamı varsa aramızda facebooktan iş teklifi yapsa adamcagıza ne güzel olur
yazık adama ya bir iş bulsak hem o rahatlasa hem de biz kazanmaya başlasak
Ankaralı iş adamı varsa aramızda facebooktan iş teklifi yapsa adamcagıza ne güzel olur 
Bedava yaşamaya o kadar alışmış ki iş olsa da yapmaz bence bundan rahatı mı var. İnternet sahtekarlıkları ile ne istersen yarışmalarda al onları sonra sat. Ve bu konuyu bence bir haber olarak gazeticilere vermek gerek gerçekten ilginç bir haber ve araştırma konusu olur. Türkiyede internetin içler acısı hali gözler önüne serilir. Şahsen ben bilişim hukukuyla ilgilenen bir iki arkadaşımla konuştum tek çözüm firmalar onların şikayetçi olması yada Facebook sahte hesaplarını farkedip şikayetçi olucak ki olmayacak şey değil binlerce sahte hesap dikkatlarini illa ki çeker.
Hala Evmanya sonuçlarına gülüyorum son 1 günde 1000 aşan oy almış adminde elememiş şirketde hiç bakmıyor ne oluyor benim kurdurduğum Facebook sayfası - vereceğim ödüller nasıl veriliyor diye. Orda birde biri yaazmış çok güldüm kocamın 1500 arkdaşı var 1 günde hepsi oy verdi gece yarısı tabii tabii öledir. Ama ilşin komik tarafı arkadaş o kadar cahil ki Facebook da arkadaş limiti olduğunu bilmiyor 1000 geçtiğin andan itibaren dünyaca ünlü yönetmen James Wan bile Facebook sayfasına bu yüzden kısıtlı kişi eklediğini kendi yazmış. Ama olur mu 1500 arkadaşı eşinin

:D
Gilette yarışması zaten gözler önünde ay sonunda PS3 kimin belli şimdiden.
Tek suçlu bunlara izin veren adminler - şirketler.