Gönderen Konu: Bilgisi olan varmı  (Okunma sayısı 1396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
Bilgisi olan varmı
« : 08 Ağustos 2011, 22:16:30 »
İyi akşamlar arkdaşlar az önce bi mail gelmiş normal bi gmail hesabı olduğu için bilgi vermek istemedim sizlerede geldimi böyle birşey
Tebrikler;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için adres ve telefon bilgilerinizi bu e-mail'i cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bilgisi olan varmı
« Yanıtla #1 : 08 Ağustos 2011, 22:17:28 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İyi akşamlar arkdaşlar az önce bi mail gelmiş normal bi gmail hesabı olduğu için bilgi vermek istemedim sizlerede geldimi böyle birşey
Tebrikler;

Ülker'in Ünlüsü kampanyasından 8 adet Çikolata kokulu Chocolator ve 1 adet de Ülker Çikolata Napoliten kazandınız. Ödülünüzü size ulaştırabilmemiz için adres ve telefon bilgilerinizi bu e-mail'i cevaplayarak göndermeniz gerekmektedir.
neredeyse katılan herkese geldi bu mail,çikolatayla hesap makinesi yollayacaklar:)

Çevrimdışı fenerlee

• Usta Kampanyacı
  • Fenerbahçeli üye
« Yanıtla #2 : 08 Ağustos 2011, 22:18:50 »
Tebrikler;

neredeyse katılan herkese geldi bu mail,çikolatayla hesap makinesi yollayacaklar:)

Bi bana gelmedi şu mail   :o

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 08 Ağustos 2011, 22:19:02 »

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #4 : 08 Ağustos 2011, 22:19:16 »
yani fake falan değil :) Teşekkürler ben katıldığımı hatırlamıyorum da  ;D
Kampanya & Reklamların Sanal MerkeziLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı emirtalha

• Usta Kampanyacı
    • Reklam-Tanıtım
« Yanıtla #5 : 08 Ağustos 2011, 22:20:29 »

takip edemiyorum pek kampanyaları özür dilerim.