Benim oğlum alerjik daha doğduğu gün akcigerine müdahale edildiği için hemen her şeyde ciğerleri etkileniyor.
sürekli doktora gitmekten bıktık çünkü hep antihistaminik; antibiyotik ve de öksürük şurubu veriyorlar. geçici çözümler bunlarda bağışıklıklarının yeteri kadar kuvvetlenmesini beklemekten başka bir çare yok şimdilik..
annemlere gittik melekete yine doktorda aldık soluğu hala da hafif balgam var hırıldıyor ;
2 senedir alıştık durumuna ama gerçekten insan üzülüyor çocuğu için bir şey yapamayınca ..
beni en iyi sen anlarsın bu durumda .kızımda alllerji var oğlumdada bu gidişat olacak gibi
Mevcut alerjilerin bir kısmını çocuk büyüdükçe vücut tolere edip silebiliyor umarım öyle olur ; bizim beklentimiz bu yönde..Kalbini ferah tut..Neler yaşayacağız daha çocuk büyütmek hiç de kolay değil ; Allah dermansız dert vermesin ..
1 yasında önce sakın bal vermeyın sakın...
benim oğlumdada bronşit var neler çektim çok kötü balgam o öksürdükçe biz mahvolurduk günlerce hastanede yattık ama yine bi süre başlıyordu bitkisel çok şeyde denedim ama son olarak bi arkadaşım harnup pekmezini önerdi ve gerçekten bi kaç günde balgam söktü
bence bi dene
iki gündür araştırıyorum .balgamı en iyi ılık su söktürüyormuş .inş bizimkide öyle olur .
evet 1 yaşından önce bal kesinlikle yasak
kızımın allarjisini kestane balı ile epey bir iyileştirdim bu arada her sabah bir çay kaşığı kadar ilaç gibi verdim ona epey iyidir atakları azaldı gibi
s,z,nk,nede ,y, belebilir belki ama dr sormadan kullanmayın bazı bünyelerdede bal allerji yaıyor
hatta 2 yaşından önce. doktor kesinlikle bundan önce vermeyeceksin dedi. gizemlinin dediği gibi siyah turp bire bir. büyüğü için içine bal koyup suyunun çıkmasını bekleyebilirsin. küçük içinse bunu pekmezle yap. ben öyle yapıyorum. balı sakın sakın kullanma.
Evet sakın bal vermeyin.. Benim kuzenime yarım akıllı annesi çocuğu görme gününde gelip almıştı (boşanmışlardı da ) yaşından önce ballı muz vermişti seneler önce.. Bağırsak enfeksiyonu ve alerji baş gösterdi.. Annem iyileştirene kadar neler çekti.. Kız 20 yaşına geldi bağırsakları ve midesi hala sorunlu..
zencefil 6 yaşından önce önerilmiyor