Anne Boyutu üyeleri için zaman zaman etkinlikler yağacağı gibi sürpriz hediyeler de dağıtacaktır. Üyelerimize bu hediyeleri güvenli bir şekilde ulaştırabilmemiz için üyelik formunuzda cep telefonu ve adres bilgilerinizi doğru girdiğinizden emin olun. zaten üye iseniz profil bilgilerinizden cep telefonu ve adres bilgilerinizi düzenleyebilirsiniz. hediye gönderimlerimizde 5 TL. kargo bedeli üyeler tarafından ödenmektedir.
* Kargo bedeli kapıda teslimat sırasında Aras Kargo görevlisine ödenir aksi halde kargo teslim edilmez, bize iade gelir.
* Formu doldurduktan sonra 7 iş günü içerisinde gönderilir diyelim, normalde 3 gün ama birden yoğun bir talep olursa aksayabilir.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Üye olan herkeze gelecek mi? gelecekse hediye olarak ne gelecek onu pek anlayamadım. Ona göre form doldurmayı düşünüyorum.
kesın uyduruk bışıler gelcek guzel bısey olsa acıklamasını yaparlardı şans genede formu doldurdum
doğum tarihi kısmında ay eklentisinde 32 var

hangi ay 32 gün ki
mail attım ne yolluyorsunuz diye cevap gelirse yazarım.
merhaba,
Hediyelerimiz çeşitli. Her defasında farklı hediye oluyor. Gün geçtikçe yeni hediyeler de ekleniyor. Hediye çekilişleri yapılacağı zaman hangi hediye verileceği ve ne zaman başlayıp ne zaman biteceği Aktif Sohbet Odaları’nda ve Facebook sayfamızda duyuruluyor.
Bizi takip etmeye devam edin.
PINAR KOÇER AYDIN
Anne Boyutu Haber Editörü
face sayfalarına baktım en son hediyeleri;
Sevgili hanımlar, Anne Boyutu'ndan 10 puanlık soru geliyor!

"Portalımızda kaç tane uzman yazar vardır?" 15.30'a kadar sorumuzu cevaplayan ilk 10 kişi arasında olun; "Ege ve Yemekleri DVD'si" hediyemiz olsun... Hediyelerimiz için, üye olanların, "profilim" kısmına gidip cep telefonları ve adres bilgilerini düzenlemeleri gerekmektedir. Cevabınızı linke tıklayarak bize ulaştırabilirsiniz.
yani bir cd için 5 tl kargo çok. 5 TL ne kargolar geliyor bize.
şimdide başka bir yetkiliden şöyle birşey geldi
merhabalar,
Yarın sitemizde hediye alternatiflerini görebileceksiniz. Seçeceğiniz bir hediye adresinize gönderilecek.
Sevgiler.
Selda KILIÇSAYMAZ