Gönderen Konu: Omo Çocuklar için 1 fotoğraf 1 TL  (Okunma sayısı 1128 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kareem1987

• Deneyimli Kampanyacı
Omo Çocuklar için 1 fotoğraf 1 TL
« : 03 Ağustos 2011, 12:11:57 »
Herkese merhaba! Çocuklar hayata çıksın kampanyamıza destek vererek çocuk parklarının yapımına katkıda bulunmak için fotoğraflarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin sayfasına yüklemenizi rica ederiz. 1 fotoğraf 1 TL değerinde! Yükleyeceğiniz her fotoğraf bizim için çok önemli, çok değerli. Teşekkürler :)

bayağı bir aradım ama bulamadım konuyu.açıldıysa söyleyin lütfen silerim...

Çevrimdışı incesaz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Omo Çocuklar için 1 fotoğraf 1 TL
« Yanıtla #1 : 03 Ağustos 2011, 12:34:36 »
ben şimdilik bir kaç tane yükledim oğlumun resimlerinden . çocuk parkı  yetersiz olan  çok yer var maalesef  ; ya da milattan önce kalma  kırık dökük parklarda oyun oynamaya çabalayan  bir çok masum..
Bir  dadika ayırıp  en az   1 tane  resim yükleyebilir herkes .. Şimdilik 176 TL  toplanmış .. çok daha fazlasına gerek var..
Balığa,denizden başkası azaptır.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 03 Ağustos 2011, 13:10:58 »
fotğrafla nasıl para kazanıyolar ki napacaklar o fotoğrafları

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 03 Ağustos 2011, 13:45:02 »
Çocuklar Gülsün Diye projesi nedir?

Çocuklar Gülsün Diye, okul öncesi eğitimin çocuklarımız için ne kadar önemli olduğunun altını çizmek amacıyla yola çıkan ve sizlerin de desteğiyle büyüyen bir yardım kampanyası. Gülben Ergen'in kurucuları arasında yer aldığı kampanyanın temel hedefi; 0-6 yaş arası çocuklarımıza çağın gereklerine uygun nitelikte eğitim verebilmek ve eğitim hayatlarına mutlu bir başlangıç yapmalarını sağlayabilmek.

Çocuklar Gülsün Diye sizlerin de desteğinizle köylerde, ilçelerde, daha doğrusu ihtiyaç duyulan her yerde ana sınıfları yapılmasını amaçlıyor. Elbette kampanyanın görevi ana sınıflarının yapılmasıyla bitmiyor. Ana sınıflarının çağdaş kriterlere uygun hale getirilmesi de kampanyanın ana hedeflerinden biri. Bu hedef doğrultusunda Çocuklar Gülsün Diye, ana sınıflarda ihtiyaç duyulacak oyuncaklardan giyim eşyalarına, kitaplardan enstrümanlara kadar her türlü rengi çocuklarımızın yaşamına katmayı amaçlıyor.

Ayrıca çocuklarımızın evlerinden ana sınıflarına gitmek için kat etmek zorunda kaldıkları uzun yolları kısaltmak ve eğlenceli kılmak için servis araçlarının temin edilmesi de Çocuklar Gülsün Diye kampanyasının öncelikleri arasında!

Omo kampanyaya nasıl destek oluyor?

Omo, Gülben Ergen ile birlikte gerçekleştirdiği Çocuklar Hayata Çıksın kampanyasıyla Çocuklar Gülsün Diye kampanyasına bağış yaparak destek olacak. Omo'nun yaptığı bağışlarla devlet ana sınıflarının kitap, oyuncak ve temel eğitim araçları ile ilgili tüm ihtiyaçları giderilecek, çocuklarımızın özgürce hayata çıkıp oynayabileceği parklar ve oyun alanları inşa edilecek.

Nasıl bağış yapılıyor?

Omo sizlerden küçücük bir istekte bulunuyor: Yapmanız gereken tek şey çocuğunuzun dışarıda oynadığı bir anın fotoğrafını çekip Çocuklar Hayata Çıksın kampanyasının Facebook sayfasına eklemek. Böylece kampanyanın Facebook sayfasına eklenen her bir fotoğraf için Omo ihtiyacı olan devlet ana sınıflarına 1 TL bağışta bulunacak. Daha sonra bu bağışlar, çocuklarımızın hayata çıkacağı parklara, oyun alanlarına, kitaplara, eğitim araçlarına ve oyuncalara dönüşecek. Çocuklarımızın iyi bir eğitim alması için tüm ihtiyaçları giderilecek!

Omo Çocuklar Hayata Çıksın Kampanyası Fotoğraf Kullanım Koşulları

1. Bu kampanya Omo Çocuklar Hayata Çıksın isminde sosyal sorumluluk projesidir.

2. 01.08.2011–30.09.2011 tarihleri arasında Facebook Omo Kirlenmek güzeldir sayfasındaki Omo Çocuklar Hayata Çıksın uygulamasına ücretsiz giren katılımcılar fotoğraf yükleyerek ve isim, soyisim, telefon, e-posta bilgilerini dolduran katılımcılar projeye katılmış sayılırlar.

3. Yüklenen fotoğraflar önce galeride sonra mozaik üzerinde görünecektir. Proje sonunda oluşan mozaik, gazete, dergi, outdoor gibi çeşitli mecralarda yayımlanacaktır. Katılımcılar tamamen kendi rızaları ile yüklenen fotoğrafların kullanılmasından dolayı hiçbir ücret talebinde bulunamazlar.

4. Projeye katılan fotoğraf sahipleri pazarlama ve promosyon aktivitelerinde, hiç bir bedel ödemeksizin, 5 yıl boyunca fotoğrafların ve kişisel bilgilerin (e-posta, telefon) kullanılabilmesi için Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş’ye izin vermiştir.

5. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş bu yarışmaya katılım esnasında, yarışmacıların kişisel bilgisayarları ve İnternet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (İnternet hızının düşük olması, bağlantının kopması vb...) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb. durumlardan kaynaklanabilecek problem ve zararlardan dolayı sorumluluk kabul etmez.

6. Bu kampanyanın Facebook sitesiyle hiçbir ilişkisi yoktur. Yaşanacak aksaklıklardan Facebook sitesi sorumlu değildir.

7. Kampanyaya katılan herkes bu şartları kabul etmiş sayılır.

8. Unilever Sanayi ve Ticaret Türk A.Ş istediği zaman kullanım koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
Birsen Çevik / İzmir Sinem Kirangecen / İstanbul Sinem Kirangecen / İstanbul Habibe Karakuş / Bursa Fatma Demircan / İstanbul Zerin Kıvrak / İzmir Yasemin Bozyaşar / Samsun Nesibe Malkoç / Sakarya

Sayfamıza yüklediğiniz her bir fotoğraf kampanyaya
1 TL katkıda bulunuyor. Şimdiye kadar yüklenen
206 fotoğraf ile toplam 206 TL'ye ulaştık!