Gönderen Konu: maggi lezzetler yarışıyor kazananları  (Okunma sayısı 30551 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dorukk

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: maggi lezzetler yarışıyor kazananları
« Yanıtla #270 : 26 Ağustos 2011, 15:16:00 »
benim sepet,imde kayboldu mehmet uzun die birine vermişler güya benim adresimdeymiş ne tanırım ne bilirm nede etrafımda komşulaırmda öle biri var.. napio bunalr ya... bi sepetimden 10 çıkdı bi sepetimden 20 çıkdı çorba.ayrıca bu nasıl iş
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #271 : 26 Ağustos 2011, 15:17:00 »
@zeynep86 mutlaka maggi'ye de şikayetini bildir, benim sepetlerin de içinden 3'er 4'er araklıyolar, bugün utanmamışlar birinden 5 tane yürütmüşler. zaten bu narpost zip ile aynı firma. zip'te de hemen hemen herkesin deodorantını cebe indirmeye kalkıştılar. yok annem almış kargoyu halbuki almadı yani kaç şikayetle getirttim bir deodorantı ya da değişik isim veriyolar. hiç bi disiplin yok bunlarda. firmaların da bilmesi ve zip ve narpost'la çalışmaması lazım.
Maggi'ye de mutlaka böyle bi sorun yaşadığını bildir ama.

Çok üzücü bir durum... Hakka giriliyor sonuçta.. Ama ben şikayetimi bildirdim. Gerisi Maginin insiyatifine kalmış... O Şahsıda aradım burda bulamadım. KArgo ismi istedim neredeymiş nasılmiş.. İsim versinler gör bak ben napıyorum onları...
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı zeynep86

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #272 : 26 Ağustos 2011, 15:18:14 »
benim sepet,imde kayboldu mehmet uzun die birine vermişler güya benim adresimdeymiş ne tanırım ne bilirm nede etrafımda komşulaırmda öle biri var.. napio bunalr ya... bi sepetimden 10 çıkdı bi sepetimden 20 çıkdı çorba.ayrıca bu nasıl iş

sonuçta kazanan isim  belli ne diye başka isme teslim ediyorlar ki :@ soymismi bile farklı ...
Dünle beraber gitti cancağızım;
Ne kadar söz varsa düne ait,
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım
[Mevlana]

Çevrimdışı beige

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #273 : 26 Ağustos 2011, 15:36:50 »
@zeynep86 mutlaka maggi'ye de şikayetini bildir, benim sepetlerin de içinden 3'er 4'er araklıyolar, bugün utanmamışlar birinden 5 tane yürütmüşler. zaten bu narpost zip ile aynı firma. zip'te de hemen hemen herkesin deodorantını cebe indirmeye kalkıştılar. yok annem almış kargoyu halbuki almadı yani kaç şikayetle getirttim bir deodorantı ya da değişik isim veriyolar. hiç bi disiplin yok bunlarda. firmaların da bilmesi ve zip ve narpost'la çalışmaması lazım.
Maggi'ye de mutlaka böyle bi sorun yaşadığını bildir ama.

Çok üzücü bir durum... Hakka giriliyor sonuçta.. Ama ben şikayetimi bildirdim. Gerisi Maginin insiyatifine kalmış... O Şahsıda aradım burda bulamadım. KArgo ismi istedim neredeymiş nasılmiş.. İsim versinler gör bak ben napıyorum onları...

öyle biri yoktur bile emin ol, sen merkezlerini ara şikayet et o sepet sana gelir bak göreceksin. oraya başkasının yerine imza atmak bile bi suç.

Çevrimdışı enavci

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #274 : 26 Ağustos 2011, 15:39:13 »
her seferinde birsey yazilinca bugunun sonuclari aciklandi zannediyorum  :D

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #275 : 26 Ağustos 2011, 15:42:28 »
çok ayıp etmişler arkadaslar.şikayetsiz olmaz mutlaka gereken yerlere şikayet edin hak hukuk dinleyen yok malesef.
bu arada maggi sepeti açık bi şekilde gönderiyoya sonucta agzıda baglı falan degil kurdeleyle düğümlü açılabilir kolayca ve anlaşılmaz.keşke bu kolide falan gönderseydi.
 vaseline de sepette gönderdi kremleri ama sepetide koliye koymayı akıl etmiş....

Çevrimdışı deepblue

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #276 : 26 Ağustos 2011, 15:44:46 »
her seferinde birsey yazilinca bugunun sonuclari aciklandi zannediyorum  :D

açıklanması akşamı bulur diye tahmin ediyorum.açıklanıncada şenlik olucak belli şimdiden :D ığdırdı hakkariydi yok çanakkale edirne .....ben dogru yaptım yok yanlıştı yok diyanet imsakiyesi..... ;D

Çevrimdışı hitex

• Usta Kampanyacı
    • Gezginnerede
« Yanıtla #277 : 26 Ağustos 2011, 15:57:47 »
26. Gün Kazananları / 1.Bölüm

1-Kübra Kuruçay Us
2-Gözde Ayanoğlu
3-Nurfiye Mutlu
4-Recep Kılınç
5-Nadire Aydoğan
6-Simay Aksakallı
7-Yunus Emre Mutlu
8-Fatma Doğan
9-Salahattin Büyükkarabaş
10-Mustafa Tatlı
11-Şerife Seçil Karabulut
12-Baha Yanık
13-Özkan Çiftçi
14-Burak Özten
15-Hanifi Baloğlu
16-Elfida Orhanlı
17-Berdan Çetin
18-Reyhan Beyler Altan
19-Esra Yılmaz
20-Eda Ardıç
21-Pınar Akan Biçer
22-Yasin Duman
23-Pınar Tan Yetiştiren
24-Yasemin İrem Şahin
25-Nuray Kuzey
26-Veysel Ejder
27-Açelya Damdelen
28-Celim Kökten
29-Eylül Demirtaş
30-Kıymet Ünlü
Gezginnerede Güncel kültür sanat haberleri ücretsiz etkinlikleri yeni mekanları sizin icin paylasır. Sanattan hayattan haberiniz olsun.

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #278 : 26 Ağustos 2011, 15:58:23 »
1-   Aslen Arap mutfağına ait bir yemek olup, orjinal adı "Kibbe" olan ve bulgurun hamur haline getirilerek içinin doldurulması ile elde edilen bu köfte çeşidinin adı nedir? İçli Köfte
2-   Karadeniz yöresine has olan ve ağustos ayı sonları ile eylül aylarında olgunlaşan kokulu siyah üzümden yapılan muhallebi kıvamındaki tatlının adı nedir? Pepeçura
3-   Türkiye’de orucun en erken ve en geç açıldığı illerimiz hangileridir? (Sıra ile) Hakkari – Iğdır / Edirne - Çanakkale

babam kazanmış

Çevrimdışı Hayalkuzum

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Hayatımın dönüm noktası
« Yanıtla #279 : 26 Ağustos 2011, 16:00:53 »
hepsini yazacakmışız zaten boşuna debelenmişiz.  Hakkari – Iğdır / Edirne - Çanakkale