Gönderen Konu: haksızlık ve teşekkür  (Okunma sayısı 2810 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: haksızlık ve teşekkür
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2011, 03:02:12 »
Bu sahe oy ile eletmeyi 2 gün önce falan duvara yazmışlardı silinmediyse eğer hala duruyordur araştırcam. Ama aklıma gelen başıma geldi yani bugün iki arkadaşa bahsettim bu durumdan ve duvarda da belirttim hatırlattım ama gerçekten sahte oycular önce elenip sonra kazandılar bizler elendik. Ama burda bırakmam başvurup şikayet edebileceğim heryere şiakyet edeceğim nedeni 2 sıkımlık macun değil vakitlerini çaldığım arkadaşlar ve kendi çalınan vakit ve emeğim için.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2011, 03:23:07 »
Evet duvarda benim silinmeme neden olan yazı: Nasıl yeni eklenenlerde Halise Hanım? Direk isim olrak söyleyin bence çünkü ilk 10 da 3 aynı kişi var. Apaçık görülüyor.Takasa gelince bir arkdaşın başka arkadaşına oy vermesi gayet doğal. Facebook link paylaşımı yaparak beğeni artırabilirdiniz ki ben bu yöntemi seçtim. Ancak bu şekilde yazmanız yanlış şüphelendiğniz kişileri ismen söyleyin herkes ne olduğunu bilsin. Çünkü ben bu yarışmada 2 hafta üst üste hediye kazanan olduğunuda okudum. İlk kez katıldım Çarşamba günü sabah akşam arkadaşlardan oy istedim herkesi töhmet altında bırakmayın      Bunu yazdım 1 saniye resmim silindi.

Ve o sahte oy ile eletmenin geçtiği bir yazı ancak bunun tam yehditvari olanı vardı silmişler:   " o zaman elenmesini istediğiniz kişiye bolca aynı ip den oy verin ve elettirin. bence bu şekilde elemek doğru değil. (yarışmaya katılmadım yanlış anlaşılmasın) bana göre yapılması gereken yarışmacıyı elemek değil aynı ip den gelen oyların silinmesidir. yoksa bu şekilde kötü niyetli insanlar ilk cümlemde bahsettiğim işlemi yapabilir
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2011, 17:24:08 Gönderen: posedion78 »
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2011, 08:15:31 »
insanlar artık kazanmanın kolay yolunu böyle buluyor duvara yazdığım yazıdanmıdır nedir kazanmışım haksız yere kaybedenlere adına üzülüyorum allah bildiği gibi yapsın sahte oy basanları :'(
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı gizemlitosbaga

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • ...Şans cesurdan yanadır...
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2011, 08:58:03 »
hafta sonu online olamadığım için konuya yeterince vakıf değilim. Ancak şu kadarını söyleyeyim, cumartesi gününe kadar liste başı idim. cumartesi günü ancak 1-2 oy almışımdır, zira on değildim ve oy isteyemedim kimseden. Pzar günü sabah erken saatlerde baktığımda 172 oyla ikinci sıradaydım. gülümser yine 172 ile üçüncü idi. pelin 102-104 gibi bişeyle 10 da yoktu. akşam eve geldiğimde, 186 oya çıkmıştım. pelin de 180 li bişeydi, gülümser de. biri bize oy basmış dedim ama anlamlandıramadım. bu arada 186 oyla 9.luğa düşmüştüm. ilk sıradakiler 190 lara uçmuşlardı. Kapattım.

Ne şekilde eleme yaptılar, haksızlık var mı bilemiyorum. nasıl işin içinden çıktıklarını da. Ama bariz bildiğim iki kişiyi elemiş olmalarından dolayı çok mutluyum.

Kazanan herkesi tebrik ediyorum...
Oy verenlere de teşekkür ediyorum.
...İster kum tanesi olsun ister kaya, ikisi de aynı şekilde batar suya (OldBoy)...

Çevrimdışı hera

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2011, 09:08:54 »
Gördüğüm forumdan tanıdığım arkadaşlarıma oy vermiştim dün, kazanan arkadaşlara tebrikler kazanamayanlar içinde üzüldüm :(

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2011, 12:51:49 »
kabakyine bana patladı,haksızlığı dile getirmek artık suç olmus. susup oturmak mı lazım anlamadım ki,bende silindim,saçma sapan bir is yaptılar!!!

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2011, 13:06:01 »
Ben 11.sırada bitirdim. Önce önümdekiler silindi, 9. ydum, sonra 2 tane geri gelince 11. oldum. Gerçek oy için çok çabaladım. Bu kadar az farkla, 18 oyla kaybetmek üzdü beni :(
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı OzleminO

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2011, 13:08:44 »
arkadaşlar sizin adınıza üzüldüm çok saçma oldu gerçekten en azından fake hesapla verilen oyları silseler haksızlık olmazdı beni eletmeye çalıştılar bende son hafta diye çabaladım buruk bi sevinç var ne diyim :(
✿✿✿(◠‿◠)✿✿✿

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2011, 13:15:24 »
Kesinlikle kazananalrın bazıları haksız yere kazandı buradaki arkadaşları biliyorum onlar çabalayarak kazandı ama orada 3 isim var kesinlikle olmaması gereken. Bize yapılan haksızlıktan öte bir şey.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı sozten

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2011, 13:16:26 »
Geçmiş olsun Ebru hnm  :(   ve haksız yolla elenenlere de kazanan arkadaşlarımıza tebrikler   :)