Ramazan ayı boyunca devam edecek olan yarışmamız bugün başlıyor. Yarışmamıza Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri Facebook sayfamız üzerinden katılabilirsiniz. Yapmanız gereken; içinde "Özsüt" geçen bir mani yazmak... Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri 00.00'dan 16.00'ya kadar en çok "Beğeni" alan maninin sahibi Özsüt'ten yarım kilo güllaç kazanacak!
* Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri 00.00 ile 16.00 saatleri dışında gönderilen maniler değerlendirilmeye alınmayacaktır.
* Pazartesi- Çarşamba ve Cuma günleri saat 17.00'de o gün kazanan kullanıcımız Facebook sayfamız üzerinden açıklanacaktır.
Ramazanın olmazsa olmazı manilerinizi bekler, ağız tadıyla, mutlu bir Ramazan ayı dileriz

Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
ödüle bak hiç degmez uğraşmaya..
ödüle bak hiç degmez uğraşmaya.. 
Ramazan tatlısıdır güllaç, özsütde zaten tatlı üzerine bende hediye edebilecekleri tek şeyi hediye etmişler.
ben cok severm ama ugrascak halim yok
bi mani yazardım ama hem beğeni toplamak lazım hem de gidip almak lazım. bu kafayla manide yazamam gece sahura geç kalmışız azcık bişey yiyebildik ilk günden. yemek değilde SU olsa yeter
ben cok severm ama ugrascak halim yok

aynen ya yarım kilo için uğraşamam gibi gelior şuan
baska bişi olsa belki bide begenili olunca oruç oruç kimsenin ugrasası gelmio. ben yapayımda size güllaç gelin forumca iftara arkadaslar

en çok begeni toplamanızada gerek yok