0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı isim ve aynı adrese 2.bir üyelik açılabiliniyormuFarkli bir cep numarasi olmasi gerekiyor!
aynı isim ve aynı adrese 2.bir üyelik açılabiliniyormu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı isim ve aynı adrese 2.bir üyelik açılabiliniyormuFarkli bir cep numarasi olmasi gerekiyor!farklı tel no olunca oluyormu sorun çıkarmı ki
Böyle bir sorunun olmayacağını bilmenizi isterim..Aynı aile de birden fazla aynı isim ve soyadlı bireyler olabilir..Yani bu anlamda bir problem yaşanmayacaktır inş ... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinaynı isim ve aynı adrese 2.bir üyelik açılabiliniyormuFarkli bir cep numarasi olmasi gerekiyor!farklı tel no olunca oluyormu sorun çıkarmı ki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim daha hiç bişeyim gelmedi nasıl işse Yaklaşık 15 günü aşkın siparişin varsa bir ara derim Coca-Cola yı..az önce geldiler.35cm kutup ayısı almıştım kocamanmış kargocu bütün hediyeler size geldi dedi ohh be keyfim yerine geldi gözünüz aydın yeni gelen teknoloji alışveriş ürünlerinden almışmıydınız onlar geldimi acabaçok teşekkür ederim.teknolojiden bir şey yollamamışlar.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim daha hiç bişeyim gelmedi nasıl işse Yaklaşık 15 günü aşkın siparişin varsa bir ara derim Coca-Cola yı..az önce geldiler.35cm kutup ayısı almıştım kocamanmış kargocu bütün hediyeler size geldi dedi ohh be keyfim yerine geldi gözünüz aydın yeni gelen teknoloji alışveriş ürünlerinden almışmıydınız onlar geldimi acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim daha hiç bişeyim gelmedi nasıl işse Yaklaşık 15 günü aşkın siparişin varsa bir ara derim Coca-Cola yı..az önce geldiler.35cm kutup ayısı almıştım kocamanmış kargocu bütün hediyeler size geldi dedi ohh be keyfim yerine geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenim daha hiç bişeyim gelmedi nasıl işse Yaklaşık 15 günü aşkın siparişin varsa bir ara derim Coca-Cola yı..
benim daha hiç bişeyim gelmedi nasıl işse