o zaman sana ankaralı ibocan dan neyin kafasını yaşıyorsun geliyor joyücel
kulaklığı hala alamadımgeldimi bugünde
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkulaklığı hala alamadımgeldimi bugünde
Geldi hatta baya da durdu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar daha önceki günlerde gelen bir ürünün gün içerisinde tekrar eklendiği oldu mu?ya harbi ben alıp hediye edecem şu buzdolabını sizedüşünmeniz bile yeter sağolun ama ben bu kadar puanı sadece dolap alabilmek için biriktirmiştim. Eğer dolabı alır gönderirseniz bende size hesabımı hediye ederim
Sorumun cevabını da alamadım ama daha??
ben daha önce stoğu eklenen bir ürünün gün içinde tekrar eklendiğine şahit olmadım ama bu sitenin adminleri ne içiyolarsa ne yapacakları belli olmuyor onuda belirteyim.
Bu arada benim daha önce 1900 puan vererek aldığım çok güzel şahanemi şahane bir buzdolabım vardaha hiç kullanmadım kutusunda duruyor
senin şu hesapta kaç puan vardı? hani takasa gireriz filan
Bende neyin kafasını yaşıyorsam
Ayıptır sorması kaç lt.lik hocam sende ki dolap?
havlu güzel de zamanında 1 alana 1 bedava kampanyasında düşük puanlarla alamadık. şimdi 150 puan zoruma gidiyo
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapino zaman sana ankaralı ibocan dan neyin kafasını yaşıyorsun geliyor joyücel
üstüne de hayatı tespih yapmışım sallıyormuşum oldumu tam olur![]()
![]()