lamal ; arkadaş her zaman olmasa da denk geldikçe bakıyor eğer varsa bir hareketlilik çağrı bırakıyor..

Hııı anlıyorum..Yetkililerin aslında takip nosuna sahip olduğundan haberdarım..Yoğunluktan dolayı klasik basmakalıp cümleleri tüketicilere yolluyorlar..Ama şunu bil ki sipariş tarihinden itibaren 10 adım ilerle ve kargoyu sorgulat..Ben öyle yaptım..11. gün arkadaşla konuşmamız oldu ve kargon yarın sende dedi...
devrim1986: Ya neler yazmadım mailde, 10 adım değil bilmem kaç adım olduğunu ben unuttum. Şu takip numarasına bi ulaşsam sorun kalkacak ortadan. Ben şimdi MNG yi arasam adımı ve cep telefonumu versem bana gelecek kargo var mı yok mu bakarlar mı acaba
Benim de taa Ramazan kasasından gelmeyen ürünlerim var ben de sorgulatayım beceremezsem devrim biraz başını ağrıtabilirim
Ekranlarını şefin iziyle gördüm de yazılar küçük..Bayan arkadaşa diyorum insan için bu kadar kibarlaşmasına gerek yok pc 'nin..

Bence arkadaşlar yapılabilecek en güzel şey müşteri hizmetlerinden Eda Hanıma ulaşmak..O bayan gerçekten çok tecrübeli biri..Ama onun telefona çıkmasını sağlamak da tamamen şans..Bazen Eda Hanım çıkmıyor diye teli kapıyorum..Takip nosunu verebilecek biri o ortak..MH:08002611920(1-1 basıyoruz)
catpat07: yeter ki elimden gelsin..yardımcı olurum ...

devrim1986: Ya neler yazmadım mailde, 10 adım değil bilmem kaç adım olduğunu ben unuttum. Şu takip numarasına bi ulaşsam sorun kalkacak ortadan. Ben şimdi MNG yi arasam adımı ve cep telefonumu versem bana gelecek kargo var mı yok mu bakarlar mı acaba 
devrim1986: Burada da sıkıntı var cepten 08002611920 aranmıyor

Bizde de ev telefonu yok

O yüzden sıkıntı yaşıyorum. 444 3040 ı arıyorum buraya da cevap veren yok

Ya şu "Sinerji Tüketim" adlı şirket ile gönderim yapıyolar ya onları arasam acaba bi sonuç çıkar mı ordan? Çünkü gönderici olarak "Sinerji Tüketim" yazıyor kargolarda..