menü alımına günlük limit gelmiş.max 5 tane aldırıyor her hesaba.dün öyle değildi.
günlük limit mi , yoksa hesap başı limit mi
hesap başına günlük limit.bir hesapla max 5 tane alabildim.başka hesapla alabiliyorum.ama ona da 5 tane veriyor en fazla
hesap basına günlük değil total limit yani o hesapla max 5 adet alabilecen yani ertesi gün bi 5 daha alayım kuralı yok , yanlıs bilgilendirme yapmayın
o daha da kötüymüş
sorry..
Bence her üründe bu limit olmalı baksanıza stok dayanmıyor ki.
bu durum zaten böyle olmasa mc menü kodları 1,35 liraya satıyorlar...
bence iyi olmuş. bu
hem zaten bulunduğum yerde mc yok
arkadaşlar ramazan kasası kodum vardı 2 tane şimdi girdim kodu bunların kullanımı 15 ağustosta doldu yazdı hani normal puana çevrilcekti onlar
arkadaşlar ramazan kasası kodum vardı 2 tane şimdi girdim kodu bunların kullanımı 15 ağustosta doldu yazdı hani normal puana çevrilcekti onlar
yüklenenler normal puana çevrildi..
yeniden yüklenilmiyor..
2,5lt lik kodlar.. bende denedim olmadı
Bu gece bir hareketlilik olur mu acaba?
Tabii ki de admin değiliz ama azdan çoktan tahminlerimiz tutuyor..Yarın sabahleyin ana baba günü olacaktır...

Tabii ki de admin değiliz ama azdan çoktan tahminlerimiz tutuyor..Yarın sabahleyin ana baba günü olacaktır...

Yarın sabah tabii ki öyle olacak

Umarım admin geceden kıpırdamalara başlamaz

O da bizim gibi sabahı beklesin..
şu ubs bellekden bir tane alabilsem başka birşey istemiyorum zaten. sabah çok erkenmi yenileniyor stoklar acaba?
stokta olmayan bir ürünü spete atabiliyormuyuz gelince alabilmek için varmı böyle birşey acaba