0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir günde kaç kod girebilirim?Haftalık kod girme limitini aşmadığın sürece art arda istediğin kadar kod girişi yapabilirsin. Haftalık kod girme limiti 50’dir. Dikkat! Puan demiyoruz, kod diyoruz Uyarın için teşekkür ederim ustam.. Bir arkadaşın sözüyle demiştim ama o arkadaş yanılttı beni..Düzeltmiş olduk sayende..Eyvallah... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün dolmadan şifre giremiyoruz..Haftalık kod giriş limitimiz : 80 'dir... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftalık kod girişini bitirdiniz gibi bişey diyor kod giremiyorum tekrar ne zaman düzelirki50 değilmiydi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün dolmadan şifre giremiyoruz..Haftalık kod giriş limitimiz : 80 'dir... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftalık kod girişini bitirdiniz gibi bişey diyor kod giremiyorum tekrar ne zaman düzelirki50 değilmiydi
7 gün dolmadan şifre giremiyoruz..Haftalık kod giriş limitimiz : 80 'dir... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftalık kod girişini bitirdiniz gibi bişey diyor kod giremiyorum tekrar ne zaman düzelirki
haftalık kod girişini bitirdiniz gibi bişey diyor kod giremiyorum tekrar ne zaman düzelirki
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBir günde kaç kod girebilirim?Haftalık kod girme limitini aşmadığın sürece art arda istediğin kadar kod girişi yapabilirsin. Haftalık kod girme limiti 50’dir. Dikkat! Puan demiyoruz, kod diyoruz Uyarın için teşekkür ederim ustam.. Bir arkadaşın sözüyle demiştim ama o arkadaş yanılttı beni..Düzeltmiş olduk sayende..Eyvallah... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin7 gün dolmadan şifre giremiyoruz..Haftalık kod giriş limitimiz : 80 'dir... Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinhaftalık kod girişini bitirdiniz gibi bişey diyor kod giremiyorum tekrar ne zaman düzelirki50 değilmiydiher ikinizede teşekkür ederim e ben napsam şimdi yeni hesap açmakta zor tel yok
mesela ben bu gün 50 kod girdim yarın da 50 kod girebiliyormuyum anladım kadarı ile bu ?