arkadaşlar hangi kapakların şifresi oluyor günlük 100sms 100dakika yazanı kabul etmiyor sadece coca cola yazan kapağı da kırmızı kasaya değil diğer normal puana kaydetti çözemedim ben bu işi 
Normal puan olarak arttığını görürsün ama profil sayfana baktığında ramazan puanı olarak görünüyor.
Yok bir sıkıntı var. Ben iletişimden yazdım, cevap gelmedi daha. 2.5 lt şifresini normal puana kaydetti, ramazan puanına almadı.

2 tepsi ve 1 borcam siparişi verdim. Ramazan için yeter.
arkadaşlar hangi kapakların şifresi oluyor günlük 100sms 100dakika yazanı kabul etmiyor sadece coca cola yazan kapağı da kırmızı kasaya değil diğer normal puana kaydetti çözemedim ben bu işi 
Normal puan olarak arttığını görürsün ama profil sayfana baktığında ramazan puanı olarak görünüyor.
hayır ramazan puanımda değişiklik yok ama halen aynı
Bende de aynısı oldu son 3 kapağı normal puan olarak kaydetti
bende de aynısı oldu dün.ramazan puanı olarak kaydetmedi..
hb çekleri stok gelmeyekmi artık
yine bi tane ramazan kolası kodu girdim.yine normal puana ekledi sinir oldum ya.iletişimdende dönmüyolar geri..napmamız gerekiyo.bu ikinci oldu..
yine bi tane ramazan kolası kodu girdim.yine normal puana ekledi sinir oldum ya.iletişimdende dönmüyolar geri..napmamız gerekiyo.bu ikinci oldu..
müşteri hizmetlerini arayın
2.5 litrelik kola kapağı şifresini hem normal puana hem de profilimde yer alan ramazan kasası puanına kaydediyor.
Eğer ramazan kasasında puanınız artmıyorsa yazdığınız şifreleri kaydedip müşteri hizmetlerini arayınız.
Şimdiye kadar problem yaşamadım.