0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinYeni hediyeler eklenmiş,ama bir türlü alamıyorum.İçecek festivaline katılmam gerekiyormuş.30 puanımı da içecek festivalinde kullandım,yine hediye alamıyorum.Olayı çözen var mı?
evet eminim arkadaşlar.bir kişinin üye olması gerekiyor o kampanyalardan yararlanmak için.şimdi denedim oldu.markafoni çekleri gelmiş süper oldu...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet eminim arkadaşlar.bir kişinin üye olması gerekiyor o kampanyalardan yararlanmak için.şimdi denedim oldu.markafoni çekleri gelmiş süper oldu...arkadaş daveti yapılmıyorki paylaş kısmı var sadece
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinevet eminim arkadaşlar.bir kişinin üye olması gerekiyor o kampanyalardan yararlanmak için.şimdi denedim oldu.markafoni çekleri gelmiş süper oldu...arkadaş daveti yapılmıyorki paylaş kısmı var sadecepaylaşınca arkadaşınızın o linke tıklayıp üye olması gerekiyor..