Arkadaşlar Ankara'da KentPark da kurulan Coca-Cola çadırına giden var mı aramızda ?
Arkadaşlar Ankara'da KentPark da kurulan Coca-Cola çadırına giden var mı aramızda ?
Ben istanbulda gitmistim bosa vakit kaybetme derim iceride reklamdan baska bisi yok
konser bileti için sepete atıp saat 6da siparişi onayla dememiz mi gerekiyo yoksa stokta olduğuna bakıp öyle mi sepete atmak gereklidir acaba
konser bileti için sepete atıp saat 6da siparişi onayla dememiz mi gerekiyo yoksa stokta olduğuna bakıp öyle mi sepete atmak gereklidir acaba 
Sepete istediğin zaman atabilirsin ama sadece stokta olduğunda bir hediyenin siparişini verebilirsin..
PEPSİNİN CİNEMAXİMUM KAMPANYASININ ARDINDAN COCA COLA KIRMIZI KASADAN BÜYÜK BİR ATAK BEKLİYORUZ
Kullanmayacak varsa 20 lik kola kodu alabilirmiyim...
Burdan bilet kazandım Justin Konserine isteyen olursa satabilirim
( Kategori söylemiyorlar ama sanırım 150 lik biletler bunlar )
937 puan birikti ama stoklarda düzgün bir şey kalmamış, stoklar ne zaman yenilenir?
sabah stokta 400 küsür kadar olan markafoni çeklerini de kaldırmışlar.. sabahtan beri sepetimde ürün tutuyorum, üstüne kapak bulmakla uğraştım birsürü, şimdi kodları girdim ki markafoni kalkmış.. bi nasip olmadı şu çeki kullanmak.. üstüne para verip satın aldım onu da kullanamadım yok olmuyo.. sinirlerim tepemde şu an..
sabah stokta 400 küsür kadar olan markafoni çeklerini de kaldırmışlar.. sabahtan beri sepetimde ürün tutuyorum, üstüne kapak bulmakla uğraştım birsürü, şimdi kodları girdim ki markafoni kalkmış.. bi nasip olmadı şu çeki kullanmak.. üstüne para verip satın aldım onu da kullanamadım yok olmuyo.. sinirlerim tepemde şu an..
Sitede çek vardı ama o çeklerin kullanım süresi 20 nisan itibarı ile dolmuştu.
Yani alsanız da kullanamazdınız,bende çekler verdı,kullanamadım.
Alanlar da kullanmayınca yazdılar galiba ve sonunda admin çekleri siteden kaldırdı.