0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar nasıl topluyorsunuz onu anlamakta güçlük çekiyorum.Çöpçülere iş kalmayacak demek ki herkes cafelerde çalışıyor.yoksa bunları yerden sağdan soldan görüp toplamak imkansız 160 puanı toplayana kadar canımız çıktı.Var mı cevap yazacak arkadaş!?otelciyim... aynı zamanda günlük 5000-7000 kişinin geldiği bi kafeterya düşünün..komilere söyledim bi tişörte 150 kapa getiriyolar )zaten günlük 2000-3000 kola satılıyo..hesap et işte.. ben girmekten bıktım valla:))sen girmekten sıkıldıysan eğer bir poşete koy hem sana hem bana giriş yapıyım sen yorulma :DD
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinArkadaşlar nasıl topluyorsunuz onu anlamakta güçlük çekiyorum.Çöpçülere iş kalmayacak demek ki herkes cafelerde çalışıyor.yoksa bunları yerden sağdan soldan görüp toplamak imkansız 160 puanı toplayana kadar canımız çıktı.Var mı cevap yazacak arkadaş!?otelciyim... aynı zamanda günlük 5000-7000 kişinin geldiği bi kafeterya düşünün..komilere söyledim bi tişörte 150 kapa getiriyolar )zaten günlük 2000-3000 kola satılıyo..hesap et işte.. ben girmekten bıktım valla:))
Arkadaşlar nasıl topluyorsunuz onu anlamakta güçlük çekiyorum.Çöpçülere iş kalmayacak demek ki herkes cafelerde çalışıyor.yoksa bunları yerden sağdan soldan görüp toplamak imkansız 160 puanı toplayana kadar canımız çıktı.Var mı cevap yazacak arkadaş!?
OteLci;Hocam naber ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOteLci;Hocam naber ya İyidir kardeş.. çalışıyoz işte...yoğun şekilde.....