6 adet cola kapak'a tendyol'dan 10 tl çek veriyor
2 kutu kola şifresi girdim verdiği puan sadece 6 :/ birde hediyeler cazip olmadığı gibi puanlarda oldukça yüksek...
12 tişort 4 sweet 1 ayna1 , 1 çanta 2 kulaklık 4 anahtarlık 1 defter 4 termos, 6 bardak 2 şapka aldım şimdilik...mavi hediye .çeki alacam bugün yarında 3-5 tane...şifre girmekten bi hal oldum:))
500TL lik mavi hediye çeki aldım, 2000 puanım var hala. daha iyi hediye eklenmesini bekliyorum. Tv de yine reklamları dönmeye başladı. umarım iyi hediyeler koyarlar artık.
500TL lik mavi hediye çeki aldım, 2000 puanım var hala. daha iyi hediye eklenmesini bekliyorum. Tv de yine reklamları dönmeye başladı. umarım iyi hediyeler koyarlar artık.
aynen.. iyi hediye olsa ii olur..
mc donalds icin pusudayım bu aralar
mc donalds icin pusudayım bu aralar
nokia da var.. aceba ne koyacaklar...
Bence 1 -2 tane telefon koyarlar ama ucuk puan isterler aksesuar olur ve kulaklık falan olur
elimde kodları girilmemiş kodlar var. artık sıkıldım girmekten. direk açma halkalarını yada puanları satışa çıkaracağım. Takas ta yapabilirim.