yeni gelen kolalar hep beyaz kapak yine duyumlarıma göre
inşallah 50. yıla özel bir süpriz olur bakalım 
güya 50. yıl daha çok renkli kapak dolaşması gerekirken bunlar beyaz renge döndüler :/
bitecek heralde bu ay artık şifre çıkmıyo sürekli bişeyler koyuyolar puanlar düştü...
Homend.com.tr de geçerli %50 indirim çeki yüklenmiş, 30 puan!
bitecek bitecek deyip moralimi bozmayın cam şişerde hahala kodlar çıkıyor onlar tek tek bulup yukluyorum yıne yenıden bır buzdolabı alaydım ıyıdı sonra bıterse bıtebılır buzdolabı almam için 750 puanım eksık ama olsun topluyorum..
kaçmıyoruz ya burdayız
müzekarta tıkladım altında bunlarda ilginizi çekebilir diye dijital fotoğraflık, angry birds oyuncakları, coca cola kulaklığı geldi, tıklayınca aradığınız ürün açılamıyor dedi ama denemeler başlamış gelmesi yakındır benden söylemesi
benım yerıme bırı hesabıma gırdı! Allah'ın belası bır de sipariş verdı ve o gun bugun Coca Cola'ya ulasmaya calısıyorum şikayetvar a yazdım baska anormaller onlar...yanı gıttı...
4443040 yı arayaın
Hiç uğraşmayın benim hesabımda 300 puanım vardı.Bir gün giremez oldum sonra sürekli şifreyi değiştirin yazısı çıktı.Değitirdim bütün puanlarım gitti.10 kez mail attım bana siz yeni üyesiniz dediler.DAha önce aldığım hediye ürünlerin faturasını bile gönderdim nasıl yeni üye olurum baksanıza diye hiç oralı olmadılar.Gitti puanlarım
dün ayıcık siparişi verdim buğün mng ile geldi çok hızlılar
benım yerıme bırı hesabıma gırdı! Allah'ın belası bır de sipariş verdı ve o gun bugun Coca Cola'ya ulasmaya calısıyorum şikayetvar a yazdım baska anormaller onlar...yanı gıttı...
4443040 yı arayaın
Hiç uğraşmayın benim hesabımda 300 puanım vardı.Bir gün giremez oldum sonra sürekli şifreyi değiştirin yazısı çıktı.Değitirdim bütün puanlarım gitti.10 kez mail attım bana siz yeni üyesiniz dediler.DAha önce aldığım hediye ürünlerin faturasını bile gönderdim nasıl yeni üye olurum baksanıza diye hiç oralı olmadılar.Gitti puanlarım
benimde biri hesabıma girip puanlarımla sipariş vermişti..coca colaya ulaştım..tamam halledicez dendi..ama tık yok...çok ilgililer maşallah !!!
Yeni Koka Kola tenekelerinde bulunan gri kapaklarda da şifre var