Gönderen Konu: Coca-Cola Kırmızı Kasa  (Okunma sayısı 636992 defa)

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı NickyLady

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: Coca-Cola Kırmızı Kasa
« Yanıtla #4900 : 18 Şubat 2014, 11:03:24 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
o kadar puanı nasıl toplayabiliyorsunuz? hepiniz mi market restaurant çalışanızınız arkadaş. dolaba 1250 puan deniyor ve hemen bitiyor demekki ne puan var daha. ben 75 puan toplayabilmiştim o da 1 yılda nerdeyse ve hiç kola içmem ordan burdan denk geldi. 30 puanla saat aldım zamanında gerisi öyle duruyor hiçbirşeyde alınmıyor haliyle.

Hem Kola içmediğiniz söyleyip üstüne birde puan toplayamadığınızı söylüyorsunuz bu normal olan bir durum. İçmeyen zaten hiç toplayamaz kaldı ki sadece 1 kişi istese de toplama ihtimali yok benim yolda gören arkadaşlarım bile " al sen bunlardan topluyordun " deyip sağdan soldan buldukları kapakları veriyorlar. Kimse haftada 50 kola içmez ama kusura bakmayın isterseniz sizde 1 yılda çok daha fazla puan toplayabilirsiniz. Tanıdıklara çöpe atma bana ver demiş olsanız bile 75 ten çok çok fazla puanınız olurdu.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4901 : 18 Şubat 2014, 11:31:00 »
bende mevcut 2800 civari puan,50 yeni buyuk coca-cola kalp kutu var migrostan aldim hediye
urun...elinde temiz nadir coca-cola urunu olan varsa coca-cola kolleksiyonerler kulubunde
degerlendirebilir anlasmaya  bagli bende sifir 2000 parcaya yakin tepsi,anahtarlik,kutulu ve ya
24 lu koli bardak,cam tabak,sirt cantasi,seyahat cantasi,t-shirt,cerezlik,futbol toplari,her ebatta
teneke kutu,kutup ayilari,fok,penguen peluslari,polar sal v.b mevcut kolleksiyoncularla takas v.b
durumlar icin depoda bu urunleri bekletiyorum bendekiler son 10-13 yilda verilen urunler elimde
nadir parca sayilabilecek 4 adet coca-cola 94 dunya kupasi topu var 20 yillik urun...
yeni coca-cola kampanyasi basladi 2.5 litrelerde renkli kutulu bardak kazanma sansi var migroslarda
10 tl cola urunune 2 money kampanyasida devam ediyor,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı reptile

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4902 : 18 Şubat 2014, 11:52:20 »
cinemaximum biletleri yüklendi arkadaşlar

Çevrimdışı conglomera

• Usta Kampanyacı
  • Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.
« Yanıtla #4903 : 18 Şubat 2014, 11:55:38 »
o kadar puanı nasıl toplayabiliyorsunuz? hepiniz mi market restaurant çalışanızınız arkadaş. dolaba 1250 puan deniyor ve hemen bitiyor demekki ne puan var daha. ben 75 puan toplayabilmiştim o da 1 yılda nerdeyse ve hiç kola içmem ordan burdan denk geldi. 30 puanla saat aldım zamanında gerisi öyle duruyor hiçbirşeyde alınmıyor haliyle.

Hem Kola içmediğiniz söyleyip üstüne birde puan toplayamadığınızı söylüyorsunuz bu normal olan bir durum. İçmeyen zaten hiç toplayamaz kaldı ki sadece 1 kişi istese de toplama ihtimali yok benim yolda gören arkadaşlarım bile " al sen bunlardan topluyordun " deyip sağdan soldan buldukları kapakları veriyorlar. Kimse haftada 50 kola içmez ama kusura bakmayın isterseniz sizde 1 yılda çok daha fazla puan toplayabilirsiniz. Tanıdıklara çöpe atma bana ver demiş olsanız bile 75 ten çok çok fazla puanınız olurdu.

yazdıklarımı iyi okursanız eğer herkes mi market yada restaurant çalışanı diye sordum çünkü o kadar puanı anca öyle yerde temin edebilirsiniz hemde çok kısa sürede. Çevremdeki kimse kola içmez sonuçta sporcuyum ve çevremde de sportif insanlar var.  kola belki de dünyanın en sağlıksız gıda maddesi ve çevemde tüketen olsa bile ayda yılda 1 tanedir o da en fazla. bana ne kadar faydası olur acaba. Bana göre eş dost bahane ağırlıklı olarak restaurant kafe tarzı yerlerden elde ediliyor. Satanlar var kodları 1000 lerce olarak hemde. Neyse  herkes kendine göre yaşar...

Çevrimdışı NickyLady

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #4904 : 18 Şubat 2014, 12:20:50 »
Bende onu diyorum siz için veya içmeyin gidin tanıdık restaurant çalışanı bulun temin edin. Satan satar atan atar sonuçta yasal yollardan temin ediliyor.

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4905 : 18 Şubat 2014, 13:34:07 »
not defteri güzelmiş de puanım kalmadı ya. 300 puan için kaç kapak gerekiyor bilen var mı?

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #4906 : 18 Şubat 2014, 13:36:30 »
not defteri güzelmiş de puanım kalmadı ya. 300 puan için kaç kapak gerekiyor bilen var mı?
100 kapak. değer mi? bence değmez.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #4907 : 18 Şubat 2014, 14:14:04 »
100 kapak ile eskiden neler neler alınırdı.Adamlar bizleri ne sanıyorsa ! :D :D

Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sahbazpower

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #4908 : 18 Şubat 2014, 14:22:42 »
kapak satan varsa 5000-6000 adete kadar alabilirim.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2014, 15:41:41 Gönderen: sahbazpower »

Çevrimdışı Venceremos

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #4909 : 18 Şubat 2014, 14:40:49 »
yolda falan bulursan değer.

Bu arada bana da 100 kapak lazım tekliflere açığım.
« Son Düzenleme: 18 Şubat 2014, 15:04:30 Gönderen: Venceremos »