Gönderen Konu: Coca-Cola Kırmızı Kasa  (Okunma sayısı 642619 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
Ynt: Coca-Cola Kırmızı Kasa
« Yanıtla #3700 : 10 Eylül 2013, 12:02:44 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
2 move paket
1 flash
1 maus
1 maus sepet
1 flash sepet
1 move paket sepet  bu günküler

sepet diye yazdıklarınız ,sepete attım alamadım anlamında mı ? zaten sepette bir daha ki ürün yüklemesinde alacağım anlamında mı yazdınız ?

Çevrimdışı ultraerdem

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3701 : 10 Eylül 2013, 12:08:51 »
Vay arkadaş uğraşmıyordum  dualshock'u görünce haftaya alim dedim bu hafta da o gelmedi :D

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
« Yanıtla #3702 : 10 Eylül 2013, 12:09:19 »
takip eden arkadaşlar ne zaman yenilendi stoklar?

Çevrimdışı actilki

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3703 : 10 Eylül 2013, 12:13:00 »
hesapta 150yakın puan var bi işwe yaramayacak boş yere o kadar çöp lkarıştırdım.

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
« Yanıtla #3704 : 10 Eylül 2013, 12:20:34 »
Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama ben bu kırmızı kasa olayını anlayamıyorum.

Adamlar kendi reklamlarını yapmak için ürettirdikleri diğer bir adıyla bir çok firmanın bedava dağıtmak için uğraştığı eşantiyon ürünleri resmen puanla da olsa satıyorlar. Hem cocacola satıyorlar hem eşantiyonları bile satıyorlar hem de parasını tüketiciye ödettirerek reklamlarını yaptırıyorlar.

Hadi tamam tüm bunları anladık diyelim. Bu eşantiyonları satmak için tüketiciyi bilgisayar başında perişan ediyorlar.

Hadi bunu da anladık diyelim. Normalde bir çok şirketin kullancılara yaptığı bir alana bir bedava gibi menü kampanyalarını bile 12 puana, 15 puana yapıyorlar. Avea bana bir ay boyunca KFC'den bir alana bir bedava verdi. Ben sadece bilmem kaç kuruşa sms attım. Şimdi Vodafone bir çok yerde menüleri yarı fiyatına veriyor. Daha geçen gün Arbys'den 22 liralık menüyü 12 liraya aldım tek kuruş da ödemedim vodafone'a. Adwin uygulaması kırmızı kasada verilen dominos indirimi gibi indirimi sürekli veriyor. Diyeceksiniz ki film paketi de var ama. Var ama sadece bir hafta ve Digiturk aboneliğiniz yoksa size yaramıyor.

Tekrar söylüyorum o kadar katılan kişi var, amacım kalp kırmak değil. Kendi fikirlerimi söylemek istedim.
dostum olaya bitek kfc olarak bakarsan olmaz adamlara helal olsun pc kolu mpve paket mp3 çalarlar kim kime veriri bunları eşantiyon dedğin defter kalem olur bence helal olsun adamlar boyle bişeyi yapmak zorunda değilki bunu yapmasalarda zibil gibi kola içiliyor zaten yerden buldğn 3 tane kapakçıkla mc menü alıyon ben bunu yapanı tebrik ederim

millet bedava hamburger yedi bea sen diyon öyle böyle :D içmek zorundada değilsin yani arkadaş gibi yerden bulduklarımız var :)) olaya yanlış çerçeveden bakmısın

2 move paket
1 flash
1 maus
1 maus sepet
1 flash sepet
1 move paket sepet  bu günküler

bunlar tek başına yapılamaz ekip kaç kişilik :D
« Son Düzenleme: 10 Eylül 2013, 12:23:12 Gönderen: sivrimon »

ozcartman

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3705 : 10 Eylül 2013, 12:23:31 »
Arkadaşlar lütfen beni yanlış anlamayın ama ben bu kırmızı kasa olayını anlayamıyorum.

Adamlar kendi reklamlarını yapmak için ürettirdikleri diğer bir adıyla bir çok firmanın bedava dağıtmak için uğraştığı eşantiyon ürünleri resmen puanla da olsa satıyorlar. Hem cocacola satıyorlar hem eşantiyonları bile satıyorlar hem de parasını tüketiciye ödettirerek reklamlarını yaptırıyorlar.

Hadi tamam tüm bunları anladık diyelim. Bu eşantiyonları satmak için tüketiciyi bilgisayar başında perişan ediyorlar.

Hadi bunu da anladık diyelim. Normalde bir çok şirketin kullancılara yaptığı bir alana bir bedava gibi menü kampanyalarını bile 12 puana, 15 puana yapıyorlar. Avea bana bir ay boyunca KFC'den bir alana bir bedava verdi. Ben sadece bilmem kaç kuruşa sms attım. Şimdi Vodafone bir çok yerde menüleri yarı fiyatına veriyor. Daha geçen gün Arbys'den 22 liralık menüyü 12 liraya aldım tek kuruş da ödemedim vodafone'a. Adwin uygulaması kırmızı kasada verilen dominos indirimi gibi indirimi sürekli veriyor. Diyeceksiniz ki film paketi de var ama. Var ama sadece bir hafta ve Digiturk aboneliğiniz yoksa size yaramıyor.

Tekrar söylüyorum o kadar katılan kişi var, amacım kalp kırmak değil. Kendi fikirlerimi söylemek istedim.
dostum olaya bitek kfc olarak bakarsan olmaz adamlara helal olsun pc kolu mpve paket mp3 çalarlar kim kime veriri bunları eşantiyon dedğin defter kalem olur bence helal olsun adamlar boyle bişeyi yapmak zorunda değilki bunu yapmasalarda zibil gibi kola içiliyor zaten yerden buldğn 3 tane kapakçıkla mc menü alıyon ben bunu yapanı tebrik ederim

millet bedava hamburger yedi bea sen diyon öyle böyle :D içmek zorundada değilsin yani arkadaş gibi yerden bulduklarımız var :)) olaya yanlış çerçeveden bakmısın

ben de yedim hamburgerlerden :) ama menü satan arkadaşlardan alarak yedim o ayrı. Bakış açımı da kimse onaylamak zorunda değil zaten. Hepsiburada, markafoni, mcdonalds gibi bir kaç kampanyayı saymıyorum diye ekleseymişim keşke dedim şimdi.

Çevrimdışı TeuFeLallein

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3706 : 10 Eylül 2013, 12:26:54 »
valla ekip kafeye gelen cocuk kadar :D  kac cocuk gelirse sabah 10 da eklenseydi 25 pc hazırda bekliyodu vecocuklar gitti 11  de eklendi 6 cocuk kaldı 6 ürün 2 move paket kesin alındı gelcek
1 move paket sepette kaldı bidakine alıncan tek tıklama
1 maus da aynı sekilde 1 flashda aynı sekilde sepette 1 flash alındı böle bu gün iyi olcakdıda zamanında eklenmedi ve ben  1 hafta alsam bida almıcam eldeki puanlar bitiyo

Çevrimdışı freefree

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3707 : 10 Eylül 2013, 13:17:13 »
Bugün move filan geldi mi beyler .

Çevrimdışı freefree

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #3708 : 10 Eylül 2013, 13:59:04 »
valla ekip kafeye gelen cocuk kadar :D  kac cocuk gelirse sabah 10 da eklenseydi 25 pc hazırda bekliyodu vecocuklar gitti 11  de eklendi 6 cocuk kaldı 6 ürün 2 move paket kesin alındı gelcek
1 move paket sepette kaldı bidakine alıncan tek tıklama
1 maus da aynı sekilde 1 flashda aynı sekilde sepette 1 flash alındı böle bu gün iyi olcakdıda zamanında eklenmedi ve ben  1 hafta alsam bida almıcam eldeki puanlar bitiyo

bugün mü aldın hocam hepsini : vay

Çevrimdışı ares

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3709 : 10 Eylül 2013, 14:09:50 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin bu maile gelmeyen ürünlerini yazabilirsiniz