0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
benım yerıme bırı hesabıma gırdı! Allah'ın belası bır de sipariş verdı ve o gun bugun Coca Cola'ya ulasmaya calısıyorum şikayetvar a yazdım baska anormaller onlar...yanı gıttı...
yeni gelen kolalar hep beyaz kapak yine duyumlarıma göre inşallah 50. yıla özel bir süpriz olur bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım yerıme bırı hesabıma gırdı! Allah'ın belası bır de sipariş verdı ve o gun bugun Coca Cola'ya ulasmaya calısıyorum şikayetvar a yazdım baska anormaller onlar...yanı gıttı...4443040 yı arayaın
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbenım yerıme bırı hesabıma gırdı! Allah'ın belası bır de sipariş verdı ve o gun bugun Coca Cola'ya ulasmaya calısıyorum şikayetvar a yazdım baska anormaller onlar...yanı gıttı...4443040 yı arayaınHiç uğraşmayın benim hesabımda 300 puanım vardı.Bir gün giremez oldum sonra sürekli şifreyi değiştirin yazısı çıktı.Değitirdim bütün puanlarım gitti.10 kez mail attım bana siz yeni üyesiniz dediler.DAha önce aldığım hediye ürünlerin faturasını bile gönderdim nasıl yeni üye olurum baksanıza diye hiç oralı olmadılar.Gitti puanlarım