Gönderen Konu: Değer Mi?  (Okunma sayısı 4278 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Değer Mi?
« Yanıtla #30 : 04 Ağustos 2011, 23:50:34 »
Evet destrek istemek çok zor ancak özel mesaj ile biraz insanları rahatsız etmek zorunda kalıyoruz . Hayatta herşey değişir belki forumda bu tür şikayetleri dikkate alıp yeni bir yapılanmaya geçer.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #31 : 04 Ağustos 2011, 23:51:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ben 3 yıl önce kampanyalara başladığımda bi kazanan listesi çıkardı .hep aynı isimler eski kampanyacılar .çoğu artık forumda yok .bizde burda acemiydik .tabi durmadan onları destekle ..destek konusu açamıyoruz... bi baktım aaaa hep aynı kişiler (çoğu forumu bıraktı) .facebook sayesinde biz yani eskinin acemi kamp. cıları kazanmaya başladık .halen destek istemek için abudik gubidik şartllar var.kaç yıldır burdayım biri benden önce kamp. paylaşıyor diye destek konusu açamıyorum ...forumda bi tazeleme ve kurallarda yenilik şart .....

abudik gubidik :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #32 : 04 Ağustos 2011, 23:53:01 »
Kardelen Hanım siznde sorununuz Colgate ile miydi? Colgate için ben 2 kere yetkili bayanı aradım şikayetvar.com yazdım ve en son Amerikadaki merkezlerine mail attım çünkü gerçketen haksızlığa uğramıştık. Sizinde aynı firmaysa keşke sizde biraz ısrarcı olsaydınız. Ama Colgate dışı bir firma ise onların politikalarını bilemem şahsen uğraşmadan ( aman artık Allah korusun).
yok degıldı...baska bır fırmaydı...sıkayetvar sırket olarak benı aradı...Kubra Hanım uzgunuz fırmanın kendı belırgınlıklerı yok dedı...boyle...anlamadım asparagas olduklarını dusundum umursamadım  :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #33 : 04 Ağustos 2011, 23:53:55 »
mutlu sonlara bayılırım gözünüz aydın ikiniz içinde çok sevindim heleki özlem için bi ayrı sevindim  ::)

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #34 : 04 Ağustos 2011, 23:55:49 »
Teşekkürler bütün tebrikler için  . Asparagas firmalarda yapılcak tek şey Tüketici Hakem Heyti ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayet.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #35 : 04 Ağustos 2011, 23:58:57 »
Teşekkürler bütün tebrikler için  . Asparagas firmalarda yapılcak tek şey Tüketici Hakem Heyti ve Sanayi ve Ticaret Bakanlığına şikayet.
bencede :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #36 : 05 Ağustos 2011, 01:33:23 »
bazı arkadaslar biliyor annemin rahatsızlığı yüzünden berbat bir hafta geçirdim,asabi ve bir o kadar da umutsuzdum,fakat simdi hersey değisiyor:) inanın ufacık iyi bir haber bile insanın moralini düzeltmeye yetiyor...destek olan herkese çooooooookk tesekkür ediyorum.kazananlarıda tekrar tekrar kutluyorum :)

Çevrimdışı KüL Kedisi

• Usta Kampanyacı
  • Uğur Böcüsü
« Yanıtla #37 : 05 Ağustos 2011, 01:35:49 »
bazı arkadaslar biliyor annemin rahatsızlığı yüzünden berbat bir hafta geçirdim,asabi ve bir o kadar da umutsuzdum,fakat simdi hersey değisiyor:) inanın ufacık iyi bir haber bile insanın moralini düzeltmeye yetiyor...destek olan herkese çooooooookk tesekkür ediyorum.kazananlarıda tekrar tekrar kutluyorum :)

:-* :-* :-*