Arkadaşlar haberiniz olsun bana oy veren 2-3 arkdaşımın Facebooku kapatılma tehlikesi yaşadı. Tabii gerçek kullanıcı oldukları için cep telefonu ve kimlik fotokopisi yollama ile çözdüler sorunu. Her an sizlerin arkadaşlarınızında başına gelebilir Colgate admninden şüpheleniyorum çünkü her 3üde oy vermişti bana ortak noktaları o.
öyle saçma sey mi olur ya! insanlar artık oy verirken bile korkacak!!!
Valla 3 üde bana oy vermişti en son bende çok utandım ama Allahtan gerçek kullanıcı oldukları için 2 adımda sorunu çözdüler. Bilmiyorum Colgate ile alakası var mı yada o sayfada yazan terbiyesiz birkaç kişi vardı gerçek fakeciler onların işi olabilir. Çok ilginç geldi bugün bunun üstüne bunları duymam onlardan.
Birde Colgate den kampanya yazan garip isimli kullanıcıların oylarınıda sahte oy sayıyoruz demişti bugün baktım ödül kazananlar diye olan başlıktaki like lara maşallah kampanya nicki çok. Kazananlarda bu durumun var olup olmadığını nasıl bilicez. Çok ilginç bir yaklaşımları var ip falan hikaye resmen keyfi. Gece 2 den sonra geeln oy sahte - resmi olmayan oy sahte- adı garipse sahte ve en son profil resmi yoksa sahte. İp önmemi yok yani ben o sonucu çıkardım yetkili bayanın ifadesinden. Ben dedim ip bilgisi istiyorum aynı ipler varsaonlar silinsin ard arda geleln ancak benim elimden giden 1 saatlik oylama hakkı ne olucak o tabii belli. Hiç inanmıyorum sonuç çıkacağına ilettikleri kişiler yine aynı kişiler. O sayfada yazan bazı ruh hastları hele ki aklıma onlar geldi bu arkadaşlarımın olayında orda biri bana resmen aç mısın - sahtekar utanmadan hala yazıyorsun - gözlüğünü çıkar iyi görmüyorsun galiba ve bir sürü yazı yazmıştı kendisi hakkında şikayetçi olacağımı yazınca yazıları uçup gitmişti o da olabilir.
Colgate de mutlu son Ozlem Hanımdan da haber alıncaya kadar bekledim yazmak için ve evet Colgate ve yetkili firma inceleme yapmışlar ve söz konsu haksızlık ve teknik arıza için özür dileyerek adreslerimizi istediler. Arkadaşlar size tavsiyem belki ufacık bir hediye bileolsa hakkınız varsa arayın ve haklı olan zaten her zaman kazanır. Umarım her firma Colgate gibi duyarlı olur.
evet size de yazdığım gibi hiçbir hediyeye bu kadar sevinmemistim

umudumu kesmistim,maili görünce gerçekten sasırdım. iyigünlerde kullanalım...
Aminn ama inanın hiçbir hediye hakkımı arayıp kazandığımda aldığım haz kadar beni mutlu edemez. O kadar sevindim ki özellikle size mesaj atıp öyle yazdım buraya aksi taktirde sizin için çabalamaya devam edicektim. Umarım her firma ve web şirketi bu şekilde yaklaşır tüketicilere.