Gönderen Konu: Yarım Eden Ve Raahatsız Ettiğim Herkese Teşekkürler  (Okunma sayısı 3444 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
Ynt: Yarım Eden Ve Raahatsız Ettiğim Herkese Teşekkürler
« Yanıtla #10 : 01 Ağustos 2011, 13:13:10 »
Listeyi incledim 3 resimle katılan kiiye Serpil Oğuz adı ile aktıldığı resmi kazanmış . Esengül Gökmen ve Özlem Taşbozan önceden sildiler spnradan liteye koymuşlar. Bakalım biraz sonra arayacağım.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı harunn0

• Usta Kampanyacı
  • ...
« Yanıtla #11 : 01 Ağustos 2011, 13:16:29 »
geçmiş olsun kısaca elendin heralde. çok uzunmuş okumadım  ;) :)
...

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 01 Ağustos 2011, 13:21:00 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
burdan yazdım ben olup biteni,sizde yazın bence

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 01 Ağustos 2011, 13:22:57 »
Yazdım oraya ama dikkate almıyorlar galiba maili telefondan ulşamayı deneyiyorum şu an yetkili yokmuş 20-30 dk sonra arayıp bütün bu haksızlıkları aktaracağım. Bakalım ne diyecekler.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 01 Ağustos 2011, 13:26:43 »
konusunca yazarmısın,benden arayayım,üstüste ararsak belki etkisi olur

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 01 Ağustos 2011, 13:32:13 »
Tabii ki zaten haksızlık yapılan diğer arkadaşar da var diye belirteceğim .
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 01 Ağustos 2011, 14:17:28 »
Arkadaşlar arayacağınız numara 0216 587 80 00 dahili numara - 8038. Ben durumu isimleri anlattım bana denilen ard arda gelen oyları sahte oy diye sayıyorlarmıi birde profil resmi gözkmeyen yada ismi garip olan. Bnde insnalar resimlerni gizleyebilir sonuçta paylaşmak istemez önemli olan aynı ip mi dedim. Sonuçta bilerek sahte oy atanalr var diye belirttim. 3 ismide benide incelyecekler sözde ama aynı şirket inceleyecek ne kadar güvenilir orası ayrı bakalım. Saat 22 de oy alma hakkım kapatıldı 1 saatlik de kayıbım var dedim. Sizlerde arayın anlatın durumu.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 01 Ağustos 2011, 14:35:00 »
Birde eledikleri isimleri eleme nedenleri işunlarmış : Gece 2 den sonra gelen oylar - profil resmi olmayan oylar Yani ip falan bakan yok keyfine göre birde görevli hanfendi bana size oy verenleri görebiliyormsunuz diye sordu artık ne kadar bu konuda bilgi sahibi olmadığı belli. Ben ip incelemsi istiyorum dedim aynı ip var mı sonuçta resmini gizleyen kişiler olabilir arkadaşlarımın çoğunun öyledir . Gece 2 de oy gelebilir çünkü gece 2 de vforumdan oy istedim kaç kişiden bunlar nasıl eleme sebebi anlamıyorum. İp hikaye bolca sahte hesap 300 tane yeterli heralde.
Veritas = Aequitas

Çevrimdışı ozlemce108

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 01 Ağustos 2011, 14:46:15 »
bende görüstüm, ıplere bakılacak dedi ıp değistirmenin yolları var,kesin olmasını istiyorsanız mac adreslerine bakın dedim.  ajans kontrol edecek diyorsunuz yarısmayı düzenleyende aynı ajans ,sizce yaptıkları hatayı kabullenirlermi yoksa kendilerini mi haklı gösterirler dedim,merak etmeyin gerekli inceleme yapılacak dedi nazlı hanım. face sayfasında silinmeden kalan irkaç yorum var,incelerseniz neyin ne olduğu yorumlarda yazıyor dedim. telefonlar geldikçe inceleme detaylanıyor dedi. Lütfen arkadaslar arayıp destek olur musunuz?

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2011, 15:00:41 »
Colgate duvarında Mustafa Çelebi diye biri devamlı bana hakaret içerikli yazılar yazdı sonra bir anda yazıları silindi. Açsınız - utanmazsınız daha neler yazdı isimimle admine rica ettim silin sınırı aşmak istemiyorum diye en son artık printscreen aldım ofiste diye yazım ki aldım şikayetçi olucam dedim o zaman silindi yazılar.
Veritas = Aequitas