Gönderen Konu: Bir Sorum Var  (Okunma sayısı 1093 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Bir Sorum Var
« : 27 Temmuz 2011, 20:13:35 »
Şimdi geçen haftalarda amazon.co.uk'tan baya bir şey aldım. Bunları 4 pakette gönderdiler. İki tanesi geldi. Böylece aylık limiti doldurmuş mu oluyorum? Muhtemelen bu hafta içi bir paket daha gelecek, onu ne zaman alabilirim? Bir ay sonra mı yoksa 1 Ağustos'ta mı?
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı logocuk

• Usta Kampanyacı
Ynt: Bir Sorum Var
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2011, 20:24:03 »
amazoncocuk ne aylık limit ne neden bukdr çok alıyosun çokmu ucuz nerde bu amozon ??? off nekdr geri kalmşm ya

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2011, 21:11:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
amazoncocuk ne aylık limit ne neden bukdr çok alıyosun çokmu ucuz nerde bu amozon ??? off nekdr geri kalmşm ya

ya yok, zamanında albüm, poster falan aldım.. ayrı ayrı paketlerde gönderdiler.. şimdi soru işaretleri var kafamda.. paketlerin 2si geldi, 2si de kaldı.. diğerlerinde de tarih olarak 28 Temmuz- 3 Ağustos yazıyor, bunlar 31'inden önce gelirse ne yapacağım diyorum işte.. Birisi yardım etse?
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı özge23

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #3 : 28 Temmuz 2011, 02:50:53 »
Vergi ödeniyordu nasıl ürünlerinden memnunmusunuz? Soru sordunuz sorularla karsılastınız  :)

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 28 Temmuz 2011, 13:15:51 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Vergi ödeniyordu nasıl ürünlerinden memnunmusunuz? Soru sordunuz sorularla karsılastınız  :)

vergi ödemedim :D sınırı aşmıyormuş.. ayrıca memnunum gayet :)

NOT: BİRİLERİ BANA DA CEVAP VERSİN :(