Gönderen Konu: Fotoğraflarınızı, videolarınızı DVD haline getirin.  (Okunma sayısı 983 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
Şimdi benim bir arkadaşım var ve tamamen bu işlerle ilgileniyor. Daha önce bir sürü videomu montajlattım kendisine.. Bu kez kendisine bir konuda destek olmak için sizden yardım istiyorum. Eğer videolarınızı, fotoğraflarınızı cd-dvd haline getirmeyi, arkada sevdiğiniz şarkının çalmasını falan istiyorsanız ilgilenin derim :) Düşünürseniz bana pm atın, gerekli mecralara ulaştırılacaktır emin olun :) DVDlerin kargosunu kendisi karşılıyor zaten ve çok da makul bir miktara yapıyor bu işi. İlgilenmiyorsanız bile ilgilenin lütfen :D

Not: Kendisi Sinema-Televizyon okuyor ve artık bir kamerası olsun istiyor, onun için para biriktirecekmiş. Bilginiz olsun :)
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı pretemagna

• Usta Kampanyacı
  • pretemagna@gmail.com
Ynt: Fotoğraflarınızı, videolarınızı DVD haline getirin.
« Yanıtla #1 : 27 Temmuz 2011, 13:16:22 »
ne kadara yapıyor??
soluk soluğa yaşamalı insan..

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 27 Temmuz 2011, 13:26:57 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
ne kadara yapıyor??

süreye göre yapıyor aslında :)
Ozan Aygün'den yediğim tehditler üzerine destek isteklerimi sadece özelden yapıyorum.

Çevrimdışı emk87

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
  • şansım daim olsun inşallah =) aminnnn
« Yanıtla #3 : 27 Temmuz 2011, 13:28:04 »
aslında bnm eski videoları dvdye donusturucek  birine ihtiyacım var arıyordum :D dısarısıyla aynı civarda yapıyorsa ona verebilirim bu sorarmısın :D

Çevrimdışı dersyolu

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 27 Temmuz 2011, 13:28:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
aslında bnm eski videoları dvdye donusturucek  birine ihtiyacım var arıyordum :D dısarısıyla aynı civarda yapıyorsa ona verebilirim bu sorarmısın :D

tamam..