Gönderen Konu: Sevgili FikriMühim, Oto Lastiği Kampanyası Anketine Davetlisiniz  (Okunma sayısı 6686 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Sevgili FikriMühim,
Oto Lastiği Kampanyası Anketine Davetlisiniz

Sizi bu ankete bir otomobiliniz olduğunu bildiğimiz için davet ediyoruz. Hazırlığını yürüttüğümüz kampanyamızda yer alabilmek için lütfen anketimizi yanıtlayın.

Anketimizi yanıtlamadan önce lütfen Otomobilinizin Lastiğinin markasını, desen adını ve ebadını tekrar kontrol edin. Çünkü anketimizde bu sorular karşınıza çıkacak. Lastiğinizin üzerinde bu bilgileri nasıl bulabileceğinizi gösteren aşağıdaki resme de bir göz atın.
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
bugün bana yarın SANA UNUTMA !

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Sevgili FikriMühim,

Sizi bu ankete bir otomobiliniz olduğunu bildiğimiz için davet ediyoruz. Hazırlığını yürüttüğümüz kampanyamızda yer alabilmek için lütfen anketimizi yanıtlayın.

Anketimizi yanıtlamadan önce lütfen Otomobilinizin Lastiğinin markasını, desen adını ve ebadını tekrar kontrol edin. Çünkü anketimizde bu sorular karşınıza çıkacak. Lastiğinizin üzerinde bu bilgileri nasıl bulabileceğinizi gösteren aşağıdaki resme de bir göz atın.

lastikmi gönderecekler acaba  :D :D :D

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
Sevgili FikriMühim,

lastikmi gönderecekler acaba  :D :D :D
kesin :))) inşallah kampanyaya davet ederlerde :)

Çevrimdışı cembik

• Usta Kampanyacı
  • yaşadığının farkında mısın?
Sizi bu ankete bir otomobiliniz olmadığını bildiğimiz için davet etmiyoruz. Siz diş macunu, duş jeli anketleriyle  idare edin demişler bana da  :P

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
aa bana nie gelmemiş ya  :-\

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
banada gelmiş programa katılınca çalıştığım iş yerini adresini ve telini soruyorlar. büyük ihtimalle şirkete gelip tanıtım yapacaklar ufak tefek ajanda ,kalem vs hediyeleri olacak gibime geldi... bide ne zaman tatile çıkıyorsunuz diye bir soru vardı ona hiç anlam veremedim o ayrı

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
banada gelmiş programa katılınca çalıştığım iş yerini adresini ve telini soruyorlar. büyük ihtimalle şirkete gelip tanıtım yapacaklar ufak tefek ajanda ,kalem vs hediyeleri olacak gibime geldi... bide ne zaman tatile çıkıyorsunuz diye bir soru vardı ona hiç anlam veremedim o ayrı
yok otomobil lastiği kampanyası anketi kesinlikle lastik verecekler kampanyaya katılanları seçecekler bu anketdede çünkü ne kampanyası oluyorsa onu yolluyorlar ayrıca benim araba honda sizin marka nedir ? markaya göremi firma düzenliyor acaba ?

Çevrimdışı Tuanna

• Usta Kampanyacı
aynen honda o yüzdenmi acaba babamında arabası var ama ona kampanya gelmemiş..

Çevrimdışı simge87

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
sanırım ondan bende yok yoksa banada gelmesi lazımdı honda ile ilgili bişi  :-\

Çevrimdışı seldahalil007

• Usta Kampanyacı
aynen honda o yüzdenmi acaba babamında arabası var ama ona kampanya gelmemiş..
evet kesin honda yapıyor :) Allahım tam lastik değiştirecektik 4 lü bir lastik verseler bari :D hadi hayırlısı