Sabah erkenden kalkıp 200 TL Mavi çekini (Gnctrkcll kodlarıyla) doya doya harcayacağım diye bir sevinçle mutlulukla gittim alışveriş merkezine.. Kadın önce bir baktı, sonra çekiniz geçersiz dedi. Son kullanma tarihi geçmiş dedi, ben de 8 Ekim'de biteceğini söyledim ve anında 360 derece döndü "Haa, zaten bize bilgi maili gelmemişti. Kullanamazsınız çeki" dedi. Ben baya bir morarmış halde -kulaklarımdan dumanlar falan çıkıyor sinirden- defalarca çekin nasıl kullanılacağını söyledim, "Evet" dedi, "Mobilhediyem girişi var dedi, kod buraya girilebilir" dedi ama sonra da "Maalesef bir bilgim yok, kodunuzu kullanamam" dedi. Arkadaşımla gittiğim için bir şey söylemedim ama bu yaptıkları gerizekalılıktı... Anlamıyorum ki, ben kazandığımı harcayınca kasiyere ne olacak yani!? Sinir küpü bir halde eve geldim Mavi Merkez'i aradım ve sorunsuz olarak kullanabilirsiniz dediler, ben de safım tabii koşa koşa caddedeki diğer Mavi'ye gittim. Aynısını yaptılar, adam AVM'deki kadını aradı, on beş dakika konuştular ve cevap aynı.... Ben ne yapıcam şimdi bu çekleri?
mail at maviye söyle yaptıklarını dalga mı geciyosunuuuz de

yerini fln tamamıyle söyle bildirin o subenize de
sanki sen alınca onların cebnden cıkıyoooo
mail at maviye söyle yaptıklarını dalga mı geciyosunuuuz de
yerini fln tamamıyle söyle bildirin o subenize de
sanki sen alınca onların cebnden cıkıyoooo
mail atmadım ama telefonda söyledim bunların hepsini... Zaten Mavi'yi hiç anlamıyorum.
ben mail atmıstım kullanamazsnz fln dediler demiştim
özür dlemişlerdi
magazayı soylersenz gerekenı yaparız fln demslerdi
bence mailde at
aynısı bana mudo için oldu sanki babasının hayrına veriyor gibi ama naptım orda adamı bir güzel fırçaladım mudo merkesi aradım eve gelip ve onlara konuyu şikayet vara gençtürkcele taşıyacağımı falan söyledim özür diledi ve not aldı bende bu konuyu heryere taşırım bilginiz olsun dedim baktım 5 dak sonra aradılar özür dileyip çekimi o mağzada kullanabileceğimi söylediler sonra bikaç gün sonra aynı mağzaya gittim beni baştran savan adam bir ilgili alakalı idi bazen sinirlenmek işe yarıyor çeklerimi sorunsuz kullandım
mavinin duvarına yazın dersyolu işe yarıyor face duvarları
aynısı bana mudo için oldu sanki babasının hayrına veriyor gibi ama naptım orda adamı bir güzel fırçaladım mudo merkesi aradım eve gelip ve onlara konuyu şikayet vara gençtürkcele taşıyacağımı falan söyledim özür diledi ve not aldı bende bu konuyu heryere taşırım bilginiz olsun dedim baktım 5 dak sonra aradılar özür dileyip çekimi o mağzada kullanabileceğimi söylediler sonra bikaç gün sonra aynı mağzaya gittim beni baştran savan adam bir ilgili alakalı idi bazen sinirlenmek işe yarıyor çeklerimi sorunsuz kullandım
ben bir şey söyleyemedim, yanımda birileri vardı çünkü of of
bilgileri yoksa bu senin suçun değil baya kızgın bir şekilde telefonla ara şikayette bulun o mağazaları. gerekeni yapmak zorundalar zaten.
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapinBence buradaki 0212 371 20 00 -0212 282 60 60 numaralı telefonlardan arayıp derdinizi anlatın,mutlaka yetkili biri ile görüşürsünüz.