Sözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar
beni kargodan aramislardi
zaten kayit etmedigim icin telefonda suan yok
maalesef yardimci olamadim
Sözten sayesinde bende kazanmıstım ama elime geçmedi ulasabiliceğim bir numara var mı ? facebookta yazıyorum ama cevap vermiyorlar
0800 211 33 50 Algidayı aramalısın kanka ...
beni de işten aramışlardı cebimi aramamışlardı ama bir daha mail atayım harunu filan aramış olmaları lazım cilekreceline de gelmediyse ikiniz için de mail atarım
0800 211 33 50 Algidayı aramalısın kanka ... 
ev telefonumuz sorunlu ceptende ulasılmıyor 0800 lu numaralara sinir oldum yaaaa
beni de işten aramışlardı cebimi aramamışlardı ama bir daha mail atayım harunu filan aramış olmaları lazım cilekreceline de gelmediyse ikiniz için de mail atarım
ben kendi adıma kazanmıstım selcuk o nedenle senin mail atman bişeyi değiştirmez bana sen yollamıstın resim onceden

cook tesekkur ederim ynede ilgine
Ayni sekilde ebrucum sozten bey banada hediye etmisti saolsun simdi fruttare ne mailime ne faceden cvp yziyor
Ayni sekilde ebrucum sozten bey banada hediye etmisti saolsun simdi fruttare ne mailime ne faceden cvp yziyor
bizim bakırköyu ihmal ettiler gamze yaa napsak ki :S
05413626019 mavilim bu numarayı vermişti bana ama oradan da acan yok :S
simdi actılar numarayı dagıtım yapan kişi rahatsızlanmıs yarın elimize ulasırmıs gamzee