0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toplam katılım 2205 kişi 1000 tane krem verdi çevremde en az 30-40 kişi tamamlayıp çekilişe katıldı ama 2 kişi krem kazanmış bu nasıl iş anlamadım şu 1000 kişilk listeyi açıklasalarda görsek gerçekten 1000 kişiye vermişler mi?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplam katılım 2205 kişi 1000 tane krem verdi çevremde en az 30-40 kişi tamamlayıp çekilişe katıldı ama 2 kişi krem kazanmış bu nasıl iş anlamadım şu 1000 kişilk listeyi açıklasalarda görsek gerçekten 1000 kişiye vermişler mi?Nivea sizce neden yalan dolan bir işle uğraşsın yılların markası sürekli kampanyalar yarışmalar yapıyor güveninizin olmadığı yarışmalara neden katılıyorsunuz ?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplam katılım 2205 kişi 1000 tane krem verdi çevremde en az 30-40 kişi tamamlayıp çekilişe katıldı ama 2 kişi krem kazanmış bu nasıl iş anlamadım şu 1000 kişilk listeyi açıklasalarda görsek gerçekten 1000 kişiye vermişler mi?Nivea sizce neden yalan dolan bir işle uğraşsın yılların markası sürekli kampanyalar yarışmalar yapıyor güveninizin olmadığı yarışmalara neden katılıyorsunuz ?galiba okuduğunuzu anlamamışsınız ben 30-40 tane katıldım demedim çevremdeki arkadaşlarım dedim ben 2 tane katıldım sadece hem nivea yı niye savunuyorsunuz ki ben suçlama yapmadım sadece rakamları yazdım ve listeyi yayınlasalarda görsek dedim
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapintoplam katılım 2205 kişi 1000 tane krem verdi çevremde en az 30-40 kişi tamamlayıp çekilişe katıldı ama 2 kişi krem kazanmış bu nasıl iş anlamadım şu 1000 kişilk listeyi açıklasalarda görsek gerçekten 1000 kişiye vermişler mi?Nivea sizce neden yalan dolan bir işle uğraşsın yılların markası sürekli kampanyalar yarışmalar yapıyor güveninizin olmadığı yarışmalara neden katılıyorsunuz ?galiba okuduğunuzu anlamamışsınız ben 30-40 tane katıldım demedim çevremdeki arkadaşlarım dedim ben 2 tane katıldım sadece hem nivea yı niye savunuyorsunuz ki ben suçlama yapmadım sadece rakamları yazdım ve listeyi yayınlasalarda görsek dedimNiveayı savunurum tabi güne kadar 3 yıldır kampanyalarla uğraşıyorum en sadık ve güvenilir markalardan bir tanesi. şans meselesi bu 10000 kişinin katılım yaptığı listelerdede olamayabilrsin bazen ve nesfitin o bin kiisi içinde ben yoktum mesela