Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır gün aşırı iki kaşımın ortasından giren ve sol kaşımın üstüne doğru uzanıp zonklayan acayip bir ağrım var.Ağrı kesici almadan geçmiyor.Hani böyle iltihaplı bi sivilce çıkcaktırda ellediğinizde ağrı oluşur aynen öyle bi ağrı.sol kaşımın üstünü kaplıyor.Hiç böyle bişey başına gelen varmı??Doktora gitsem nörolojiyemi gidicem??Acaba yarım migren dedikleri şeymi diyorum ama bilemedim sizlere bi sormak istedim..
bendede var canım çok fena pazartesi randevu aldım beyin ve sinir uzmanına gitcem
kiraz baş ağrısına iyi gelir varsa yemenizi tavsiye ederim en kısa zamanda doktora da göürünün ihmal etmeyin. geçmiş olsun.
ciddi bir şey olabilir.sağlık çok önemli.bunu geç de olsa anladım.

kız arkadaşımda vardı bu bahsettiğiniz gibi.Migren idi.sürekli ilacını alıyordu...
sinüzütünüz varmı acaba buda yapabilir yaz geldi ve sürekli saçlarımız ıslak dolaşıyoruz tetikleyebilir
benmde dun cok ağrıyodu uykusuzluktan ama benımki
buz koydum kafama gece iyi geldi
Sinüzitim yok bende pazartesi randevu alayımda bi gideyim o zaman.Umarım kötü bişey değildir...Sağolun arkadaşlar.firuzeyno gelince yazsana doktor ne dedi ??
Arkadaşlar yaklaşık bir haftadır gün aşırı iki kaşımın ortasından giren ve sol kaşımın üstüne doğru uzanıp zonklayan acayip bir ağrım var.Ağrı kesici almadan geçmiyor.Hani böyle iltihaplı bi sivilce çıkcaktırda ellediğinizde ağrı oluşur aynen öyle bi ağrı.sol kaşımın üstünü kaplıyor.Hiç böyle bişey başına gelen varmı??Doktora gitsem nörolojiyemi gidicem??Acaba yarım migren dedikleri şeymi diyorum ama bilemedim sizlere bi sormak istedim..
Beyin cerrahiye gidebilirsiniz,geçmiş olsun..
büyük bir ihtimalle migren olabilir birde bol su içiyormusun vücut susuz kalınca günlerce sürebilen baş ağrıları çekmiştim bende Allah şifa versin