yalnız dikkat et kiler kartının kayıtlı olduguna,sen kayıt etsen dahi kayıtlı degil deyip hediyeni vermiyorlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız dikkat et kiler kartının kayıtlı olduguna,sen kayıt etsen dahi kayıtlı degil deyip hediyeni vermiyorlar
bu kart konusunda 1 carrefour 2 kiler. en iyisi ayda 1 kere arayıp bilgileri teyit ettirmek hiç belli olmaz çünkü
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız dikkat et kiler kartının kayıtlı olduguna,sen kayıt etsen dahi kayıtlı degil deyip hediyeni vermiyorlar
bu kart konusunda 1 carrefour 2 kiler. en iyisi ayda 1 kere arayıp bilgileri teyit ettirmek hiç belli olmaz çünkü
nasıl yani bilgiler silinebiliyo mu anlamadım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız dikkat et kiler kartının kayıtlı olduguna,sen kayıt etsen dahi kayıtlı degil deyip hediyeni vermiyorlar
mesela carrefouru ele alalım. kartı danışmadan aldın formu doldurdun diyorlarki 1 hafta içinde bilgiler sisteme geçer. 1 ay sonra telefonla arıyorsun hiç bir bilgi sisteme geçmemiş
neyse efendim bilgileri telefondan veriyorsun sözleşme metnini dinletiyorlar onaylıyormusunuz diyorlar evet diyorsun. tamam diyorlar bilgileriniz alındı 24 saat içinde aktif olacaktır.
aradan 48 saat geçiyor kartı kasadan geçiriyorsun kart hala isimsiz.
işte böyle![]()
![]()
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız dikkat et kiler kartının kayıtlı olduguna,sen kayıt etsen dahi kayıtlı degil deyip hediyeni vermiyorlar
mesela carrefouru ele alalım. kartı danışmadan aldın formu doldurdun diyorlarki 1 hafta içinde bilgiler sisteme geçer. 1 ay sonra telefonla arıyorsun hiç bir bilgi sisteme geçmemiş
neyse efendim bilgileri telefondan veriyorsun sözleşme metnini dinletiyorlar onaylıyormusunuz diyorlar evet diyorsun. tamam diyorlar bilgileriniz alındı 24 saat içinde aktif olacaktır.
işte böyle![]()
![]()
hmmm ben telefondan onaylattım da hatta bişey de kazanmıştım demek ki olmuş benimkibundan sonra kart alırsak tekrar kontrol edelim öyleyse
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyalnız dikkat et kiler kartının kayıtlı olduguna,sen kayıt etsen dahi kayıtlı degil deyip hediyeni vermiyorlar
işte böyle![]()
![]()