Bu haftanın kazananlarını ve Haziran ayı boyunca Upwords kazanan diğer arkadaşları topluca duyuralım. Hüseyin Gürcan, Bedriye Okumuş, Burcu Karaaslan, Gülsüm Büşra Canlı, Hatice Süral, Egemen Aybat, Doğukan Demirci, Fikret Aytunç, Yasemin Karataş, Buğra Zeytin, Burak Kubilay, Ümit Dalgıç, Yeliz Sürmeli, Valide Gündoğan, Oğuzhan Ünal, ...Oğuz Sarıhan, Meral Özsoy, Ayşe Gül, Şuayip Köstekçi, Serap Çiftçi, Tarkan Berkay, Leyla Konuk, Eray Can, Remsiye Karataş, Cihan Öztorun ve Demet Beydil. Sizleri tebrik ediyor, adres bilgilerinizi ve telefon numaralarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermenizi bekliyoruz. Temmuz'un sürpriz hediyesi için Pazartesi'yi bekleyin.
Devrim'e nazar değmesin

Diğer kazananlara da tebrikler, ben yine yokum
hediye neydi hatırlayan varmı bende kazanmışım
Arkadaşlar günaydın!

Kelimelerin efendileri belli oldu. SARMAŞIK kelimesinden en çok kelime türeten Oyun Kulübü üyeleri Şifa Sarıçam, Süleyman Emre Erbaş ve Emine Erol Alioğlu'nu kutluyoruz. Adres bilgilerinizi ve telefon numaralarınızı Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresine göndermenizi bekliyoruz. Bakalım bugünkü yarışmayı kim kazanacak?

Tebrikler gülsevdam
bu face deki kulüp değilmi? oyun neresinde?
ben de upword oyunu kazandım ama daha gelmedi...
ben de upword oyunu kazandım ama daha gelmedi...
sordum da toplu gönderim olacakmış ! ..
ende oyunu bulamadım nerede?